close
Destinatii ⇣Spania

Obiective turistice in Spania – mai putin populare!

Spania nu inseamna doar atractiile principale, ba chiar din contra, pentru cei care prefera locuri frumoase straine, ceea ce va propunem astazi s-ar putea sa va placa mai mult. V-am pregatit o serie de obiective turistice in Spania, dar nu cele aglomerate, ci cele mai putin scumpe si cu mai putini turisti, tocmai ca vacanta voastra sa fie cea la care sperati.

1) Llafranc, Catalonia – unul dintre cele mai cochete si mai linistite orase de coasta, un orasel in care, daca ajungeti in afara sezonului estival, aveti sanse reale sa aveti parte de liniste si de soare inca puternic mediteranean.
costa-brava-palafrugell-llafranc-large

2) Segovia si Salamanca, asta daca vreti sa vedeti urmele Imperiului Roman si ramasitele de geniu ale ingineriei romane. In Segovia, de exemplu, un apeduc imens inca arata semnele fostului imperiu, iar restul orasului este fascinant gratie arhitecturii medievale. Nu degeaba este in patrimoniul UNESCO!
segovia apeduct

3) Aragon – in vestul Cataluniei. Puteti ajunge aici din Madrid sau din Zaragoza cu Ryanair pentru a vizita parcul national Ordesa sau satele Albarracín sau/si Alqúezar. Gasiti aici o impresionanta arhitectura Mudejar, nume dat maurilor musulmani care au ramas in vremurile medievale in peninsula Iberica
aragon

4) Ribadesella, Asturias – un loc relativ nepopular, dar despre care se spune ca ar avea cele mai frumoase plaje, motiv pentru care ar trebui sa intre pe lista celor mai populare obiective turistice in Spania.
Ribadesella, Asturias

5) Insulele Cies din Galicia – perfecte ppentru cei ce au nevoie de liniste, dar carora le plac si drumetiile si peisajele spectaculoase. Totusi, nu aici e loc de stat peste noapte, caci insula face parte din Galician Atlantic Islands National Park, deci nu sunt hoteluri, iar numarul de turisti maxim per zi este de 2200 pe zi.
insulele Cies