close

Dragii mei calatori mai avem cateva zile si vom sarbatori frumoasa zi libera de 1 Mai. Cu totii stim ca pentru multi dintre noi este o traditie ca toata distractia sa se mute in Vama Veche. Eu sper ca sunt multi norocosi, asemenea mie, ce au reusit sa obtina o zi libera si pe data de 2 Mai. Si daca trebuie sa petrecem pai atunci hai sa ne alegem un loc care sa ne ajute sa avem o mini vacanta exceptionala. Anul acesta va invit sa fiti alaturi de mine la deschiderea celui mai modern si frumos camping de pe litoralul romanesc: SANDALANDALA.

camping sandalandala vama veche (5)

Am raspuns cu drag invitatiei lor de a participa la un eveniment fara precedent in Vama Veche. Trebuie sa recunosc ca am ramas placut impresionat de initiativa si de faptul ca s-au gandit sa aduca un suflu nou si un plus de modernism in Vama Veche. Sa ne amintim ca aceasta statiune inseamna libertate, nopti si dimineti petrecute la usa cortului cu o chitara in brate si prietenii ce leaga oamenii pentru o viata. Asta vor si cei de la Sandalandala sa obtina: o prietenie intre noi si ei, momente de distractie si reamintirea acelei perioade nostalgice a anilor studentiei.

camping sandalandala vama veche (1)

Si pentru ca sunt tineri si indrazneti, cei de la Sandalandala au o campanie de lansare. Toti cei care isi vor face un tatuaj permanent cu logo-ul Sandalandala in camping, in perioada 1-4 mai beneficiaza de cazare gratis pe viata la ei. Mie imi place tare mult logo-ul lor pentru ca reuseste sa exprime veselia si libertatea conferita de Vama Veche.

camping sandalandala vama veche (4)

Dar hai sa va vorbesc putin despre ceea ce va asteapta la Sandalandala:

Campingul este situat in spatele Clubului de pe plaja Expirat si se intinde pe o suprafata de 2800 m². Special pentru lansare organizatorii au plantat un gazon impecabil pentru ca noi toti sa stam cat mai confortabil in corturi. Din calculele lor a reiesit ca pot sa gazduiasca pana la 400 corturi, toate pe gazon. Tot campingul este inconjurat de plante, pomi, copacei, flori si alte plante. 🙂 Spatiul comun este dotat si cu 23 de dususri si 23 de closete. Pentru cei care ajung aici cu masina au pregatit si o parcare de aproximativ 2000 m². Printre facilitatile suplimentare se numara: un cinematograf in aer liber, internet wirelles, 30 de prive raspandite prin tot campingul si un bar cu terasa cu o capacitate de aproximativ 100 de locuri.

camping sandalandala vama veche (3)

camping sandalandala vama veche (2)
Si pentru ca totul sa fie si mai inedit, in data de 3 mai Sandalandala ne indemna sa ne bucuram de un super concert sustinut de cei de la ROA. Nu pot decat sa spun ca imi place place tare mult initiativa lor de a face ca Vama Veche sa fie noua anul acesta si de a ajuta turismul romanesc sa creasca. Cu siguranta era nevoie de un astfel de loc intr-o statiune ce se adreseaza in general tinerilor si nostalgicilor perioadei de visare.

camping sandalandala vama veche (6)

Deci va astept cu drag in Campingul Sandalandala. Eu voi fi acolo pe 1 mai si imi voi lua chitara cu mine. Pentru cei care nu vor reusi sa ajunga voi reveni cu detalii si povesti despre cum a fost atmosfera. Si normal cei care imi vor fi alaturi sunt indemnati sa impartaseasca experienta Sandalandala alaturi de mine. Suntem indivizi unici si fiecare percepe in felul sau.

camping sandalandala vama veche (1)

camping sandalandala vama veche (7)

Asa ca de 1 Mai suntem alandala cu Sandalandala! 🙂

Tags : camping sandalandalavama veche