close
Destinatii ⇣Romania

Prima ediţie a Karpatia Pony Show are loc la Floreşti

Anul acesta, între 27 şi 28 mai are loc prima ediţie a concursului de ponei de pe Domeniul Cantacuzino din Floreşti, Prahova.

Vor fi două competiţii ecvestre cu ponei şi cai: Concursul pentru Ponei,  călăreţii participând cu ponei de diferite dimensiuni, rase şi vârste.  Veţi putea admira probe de dresaj, obstacole şi atelaje. A doua competiţie este Concursul Naţional de Probă Completă (CCN) pentru novici şi pre-novici, călăreţii şi caii pregătindu-se astfel  pentru evenimentul internaţional Karpatia Horse Show.

Alte atracţii de la Karpatia Pony Show: jocuri, atelaje cu ponei şi  acrobaţii călare realizate de  sportivii Cross-Country Farm.

Pe Domeniul Cantacuzino va fi amenajată o zonă de activităţi  în aer liber. Se adresează famillilor care au copii. Se numeşte „Cireşarii 2.0 în natură”. Vor fi ponei şi cai, trăsuri, ateliere creativ-educative, parc de aventură cu plimbări pe biciclete mountain-bike, tiroliană,  teren de volei.

Biletele pentru prima ediţie a Karpatia Pony Show se pot achiziţiona cu discount de până la 60% în avans de pe site-ul bilete.ro sau direct de la eveniment.

Tags : editieponeiprima