close
AsiaDestinatii ⇣HoteluriMaldive

Resortul Cheval Blanc Randheli, Maldive – locatia perfecta pentru indragostiti!

In primul rand vom incepe prin a va ura „La multi ani!”. Sa aveti parte de cel mai frumos an de pana acum, sa va atingeti toate telurile si sa reusiti sa va bucurati in fiecare zi alaturi de persoanele dragi din viata voastra. Pentru aceasta prima zi a anului am zis sa ne gandim la o destinatie de vacanta exotica: Insulele Maldive. Si daca vorbim despre acest loc de poveste, hai sa va oferim si o solutie de cazare luxoasa: Resortul Cheval Blanc Randheli.

Sa nu uitam ca Maldivele este una din cele mai frumoase si ravnite destinatii de vacanta din lume. Aceasta parte a lumii este mereu un paradis pe pamant cu mult soare, mare si nisip alb. De altfel Maldive este una din statiunile preferate ale proaspat casatoritilor pentru a isi petrece luna de miere.

Resortul Cheval Blanc Randheli este situat pe plaja Oceanului Indian si arata fabulos atat la interior cat si la exterior. Efectiv acesta este un conglomerat de 45 de vile cu forma traditionala de palmier, dar care abunda in opulenta la interior. Acestea au fost construite tocmai ca oaspetii sa aiba parte de intimitate maxima, dar in acelasi timp sa profite de toate facilitatile unui resort de lux. Peretii separatori dintre camere din interior sunt in intregime din sticla, iar cei exteriori sunt prevazuti cu ferestre multe si mari pentru a permite legatura cu natura tropicala. Acestea se acoper prin intermediul unor draperii superbe, astfel cei care sunt cazati pot sa isi creeze intimitatea necesara cand doresc sau sa comunice cu exteriorul in orice moment al zilei.

Va invitam sa va petreceti un concediu minunat in Maldive, la Resortul Cheval Blanc Randheli, unde gazdele vor avea grija sa va rasfete cu mancaruri traditionale, voie buna, tratamente corporale regesti ssau plimbari cu avionul asupra regiunii:

oferta-sejur-maldive-luna-miere (12)

oferta-sejur-maldive-luna-miere (11)

oferta-sejur-maldive-luna-miere (10)

oferta-sejur-maldive-luna-miere (9)

oferta-sejur-maldive-luna-miere (8)

oferta-sejur-maldive-luna-miere (7)

oferta-sejur-maldive-luna-miere (6)

oferta-sejur-maldive-luna-miere (5)

oferta-sejur-maldive-luna-miere (4)

oferta-sejur-maldive-luna-miere (3)

oferta-sejur-maldive-luna-miere (2)

oferta-sejur-maldive-luna-miere (1)

Tags : luna de miere maldive