close
Diverse turism

Top 5 destinatii turistice pentru a vedea Aurora Boreala in splendoarea ei

Astazi este 31 decembrie, ziua in care ne pregatim pentru a petrece cea mai frumoasa zi din an. Si in aceasta noapte ne place sa admiram focurile de artificii. Dar daca vorbim despre luminile naturale de pe cer? Si cand spunem asta ne referim la cel mai impresionant fenomen natural din lume: Aurora Boreala. Acea minune a naturii care reuseste sa coloreze in nuantele curcubeului cerul instelat. Cea mai buna perioada a anului in care puteti observa cel mai bine aurora boreala incepe in luna septembrie si tine pana in luna martie-aprilie din anul urmator.

Aurora boreala este un un fenomen optic ce consta intr-o stralucire intensa observata pe cerul nocturn in regiunile din proximitatea zonelor polare, ca rezultat al impactului particulelor de vant polar in campul magnetic terestru. Cu siguranta fiecare din voi va doriti sa puteti sa admirati culorile acestei macar o data in viata. Iar pentru ca momentul sa fie unic am decis sa va prezentam destinatiile turistice cheie din care veti putea sa vedeti cea mai clara si spectaculoasa aurora boreala:

1. Tromso, Norvegia

Tromso-Aurora

2. Reykjavik, Islanda
Aurora over the house
3. Fairbanks, Alaska, SUA
full moon and active colorful aurora over fairbank
4. Murmansk, Peninsula Kola, Rusia
Norvegia-aurora
5. Groenlanda
Groenlanda-aurora
Trebuie sa recunoastem ca oricate explicatii stiintifice ne ofera oamenii de stiinta, pentru noi aurora boreala ramane un fenomen incredibil al naturii mereu surprinzatoare. Il putem considera ca este spectacolul sau petrecerea pe care aceasta o da in cinstea timpului care trece si in care ea devine din ce in ce mai frumoasa. Numai cand ne gandim la minunatiile pe care am avut ocazia sa le vedem prin lume, ar trebui sa incercam sa protejam cat mai mult mediul inconjurator. Atata timp cat totul nu este modificat manual si isi pastreaza originile noi vom putea sa descoperim in ficare zi sau in fiecare concediu noi destinatii turistice de explorat.
Echipa Click Travel va ureaza o petrecere reusita si un an de un milion de ori mai bun ca cel care este pe cale sa se incheie!

Tags : aurora boreala