close

Malta este o mica insula din Europa situata pe Marea Mediterana si o alegere foarte des indragita de turistii europeni. Avantajul acestei insule este ca poate fi vizitata pe tot parcursul anului pentru ca are un climat mediteranean subtropical. Asa ca va puteti petrece orice moment al anului aici, mai ales iarna daca vreti sa fugiti de frigul si ninsorile din Romania.
Daca v-ati dorit sa comprimati intr-un timp cat mai scurt toate activitatile unui turist obisnuit: locuri noi de vizitat, statul la plaja, mancatul si distratul inrestaurante si cluburi, atunci trebuie sa alegeti Malta. Fiind o insula mica, aici totul este la indemana si nu va trebui sa pierdeti zile sa incercati sa acoperiti cat mai multe obiective turistice. Sa mai adaugam ca este un stat european destul de ieftin si nu va trebuie sa scoateti foarte multi bani din buzunar pe durata sejurului.

In acest buget puteti avea parte de activitati diverse. Sporturile de tot felul sunt la mare cautare in Malta: ciclism montan, alpinism sau saltul cu parapanta.  Veti putea inchiria toate echipamentele din locurile special amenajate pentru fiecare sport in parte.

Exista evenimente si pentru iubitorii de cultura: teatre si concerte in aer liber. Si daca aveti noroc veti prinde si acele momente minunate de improvizatie.

malta1

malta2

malta3

malta4

malta5

malta6

malta7

malta8

Malta este locul in care totul este langa voi si este atat de diversificat incat nu veti putea realiza cum a trecut timpul si veti dori sa mai stati.

Oamenii de aici sunt renumiti pentru ospitalitatea si generozitatea de care dau dovada. Sunt foarte traditionalisti, dar in acelasi timp au un fel de a face turistii a se simta ca la ei acasa. Daca veti avea nevoie de cel mai mic ajutor sa nu ezitati sa il cereti. Il veti primi imediat si cu zambetul pe buze.

Acum la final nu putem sa nu laudam plajele de aici. Cu o apa cristalina si un nisip fin acestea au intinderi cum nu vedeti in alte zone din Europa. Sunt foarte curate si bine intretinute. Sunt create pentru a completa tabloul unei vacante fara griji si linistitoare. Sa mai punem la socoteala ca intreaga insula este inconjurata de plaje? Nu va veti putea decide unde sa mergeti pentru o prima zi de stat sub razele soarelui.

Travelica va indeamna sa alegeti o excursie pe o insula de vis!

Tags : malta