close

Cu totii stim ca Filipine este una din regiunile in care mereu este cald. Astfel ne vom putea bucura de nisipul alb, apa cristalina si lenevirea la umbra unui palmier. Pentru ca atmosfera sa fie completa trebuie neaparati sa va cazati in cadrul unui resort care sa va satisfaca toate dorintele. Sugestia noastra din articolul de azi este Amanpulo Resort. Un loc care va va lasa fara cuvinte, veti simti ca timpul sta in loc numai pentru voi.

Amanpulo este situat pe o insula privata din grupul insulelor Cuyo si reuseste sa va ofere exclusivitatea si intimitatea de care aveti nevoie. In momentil in care veti ajunge aici nu va mai trebui sa purtati masca sociala, veti putea fi exact asa cum vreti si sa nu va pese de absolut nimic.

Complexul este compus din 40 de casute individuale cu pat matrimonial si baie proprie. Dintre acestea 29 sunt situate pe malul marii. Imaginati-va cum ar fi sa va treziti dimineata si primul lucru pe care il veti face este sa vedeti marea sau sa intrati pu picioarele in ea.
Complexul va va delecta si papilele gustative cu preparate din bucataria tropicala, dar si cele de talie internationala. Partea sublima este ca restaurantul este amenajat in aer liber, iar noaptea este decorat cu torte aprinse. Ce poate fi mai frumos decat sa luati cina intr-un cadru romantic si sa ascultati sunetul marii?

Amanpulo Resort filipine

Amanpulo Resort (19)

Amanpulo Resort (18)

Amanpulo Resort (17)

Amanpulo Resort (16)

Amanpulo Resort (15)

Amanpulo Resort (14)

Amanpulo Resort (13)

Amanpulo Resort (12)

Amanpulo Resort (11)

Amanpulo Resort (9)

Amanpulo Resort (8)

Amanpulo Resort (7)

Amanpulo Resort (6)

Amanpulo Resort (5)

Amanpulo Resort (4)

Amanpulo Resort (3)

Amanpulo Resort (2)

Va fi cea mai frumoasa vacanta dintre toate care le-ati petrecut pana acum. Doar voi si marea pe o insula excusivista departe de zgmotul cotidian, de aglomeratia orasului care ne epuizeaza cu fiecare zi ce trece. Va veti incarca cu foarte multa energie pozitiva. Trebuie sa va spunem ca pentru a petrece un sejur aici va trebui sa aveti un buget consistent pentru ca o noapte de cazare aici variaza intre  1.050 dolari la 4.500 dolari. Dar serviciile si peisajele merita toti banii din lume.

Click Travel va ajuta sa va creati vacanta perfecta pentru voi si persoanele dragi voua!

Tags : Amanpulo ResortFilipine