close

Asa cum va spunem de fiecare data, ne place sa va aratam unele din cele mai bune hoteluri si resorturi din lume. Astazi va vom prezenta una din cele mai luxoase si exclusiviste locuri din Alpii francezi: cabana Challet Emma. Aceasta este situata in statiunea de ski franceza Chamonix si are niste vederi panoramice incredibile asupra celebrului lant muntos. Este un loc desprins din povesti cu decoruri incredibile si foarte fine.

Pentru ca discutam despre o cabana, veti putea observa ca interioarele toate sunt din lemn de jur imprejur. Este o caracteristica a unor locuinte sau hoteluri de acest gen. Cand spunem cazare la munte ne gandim imediat la peretii din lemn si semineu. Sunt doua elemente care emana caldura si care niciodata nu trebuie sa lipseasca de aici.

Cabana nu este foarte mare, ea putand sa gazduiasca un numar maxim de 8 persoane. Astfel aceasta dispune de 4 dormitoare duble, un living mare, o bucatarie, o terasa exterioara, o piscina interioara si un centru spa. Va mentionam ca este foarte exclusivista ceea ce inseamna ca nu oricine isi permite sa se cazeze aici. Pretul unei nopti de cazare porneste de la 1.212 dolari/camera/noapte.

Dar acesti bani, spunem noi, nu sunt risipiti pentru ca aici va veti simti ca in al noualea cer. Mai ales daca ne gandim la zona de spa, unde aveti ocazi sa mergeti la masaj, la sauna sau sa leneviti in jacuzzi dupa o zi de ski friguroasa.

Va indemnam sa admirati imaginile din una din cele mai frumoase cabane din europa care va promite o vacanta de neuitat:

cabana-Challet-Emma-ski-franta (13)

cabana-Challet-Emma-ski-franta (14)

cabana-Challet-Emma-ski-franta (1)

cabana-Challet-Emma-ski-franta (12)

cabana-Challet-Emma-ski-franta (11)

cabana-Challet-Emma-ski-franta (7)

cabana-Challet-Emma-ski-franta (6)

cabana-Challet-Emma-ski-franta (5)

cabana-Challet-Emma-ski-franta (4)

cabana-Challet-Emma-ski-franta (10)

cabana-Challet-Emma-ski-franta (9)

cabana-Challet-Emma-ski-franta (8)

cabana-Challet-Emma-ski-franta (3)

Tags : cabana Challet Emma Alpi