close
Destinatii ⇣EuropaFrantaHoteluri

Cabana Edelweiss Chalet – un refugiu de poveste in Alpii Francezi

Din multitudinea de hoteluri montane am decis ca astazi sa va prezentam Cabana Edelweiss Chalet din regiunea franceza Courchevel. Este asezat intr-un cartier exclusivist al orasului si ofera peisaje de iarna incredibile. Ne permitem sa spunem ca este un refugiu montan ce abunda in opulenta si exclusivitate. Este pe departea cea mai frumoasa cabana din zona si localnicii se mandresc cu aceasta minune a constructiilor contemporane.

Este un loc care scoate in evidenta frumuseatea statiunilor montane si ii indeamna pe turisti sa se bucure de un sejur luxos departe de locurile calde cu plaje interminabile.

Cabana are 7 nivele si are un exterior decorat cu lemn masiv, asemenea unei constructii dedicate sejururilor de iarna. In momentul in care veti patrunde in interior veti simti ca vi s-a deschis o lume de poveste in fata si ca totul este special creat pentru a va rasfata. Pentru ca este o cabana exclusivista nu detine decat 8 camere foarte spatioase cu baie proprie. Aceasta detine o zona de spa cu sauna, cada cu hidromasaj, sali de masaj, sala de gimnastica si o piscina cu apa cristalina. Aici veti avea parte de o stare de evadare din cotidian din care nu va veti mai dori sa plecati.

oferta-ski-franta-clicktravel (1)

oferta-ski-franta-clicktravel (2)

oferta-ski-franta-clicktravel (3)

oferta-ski-franta-clicktravel (4)

oferta-ski-franta-clicktravel (5)

oferta-ski-franta-clicktravel (6)

oferta-ski-franta-clicktravel (7)

oferta-ski-franta-clicktravel (8)

oferta-ski-franta-clicktravel (9)

oferta-ski-franta-clicktravel (10)

oferta-ski-franta-clicktravel (11)

oferta-ski-franta-clicktravel (12)

Pe toata intinderea sa interioara veti putea admira tablourile exclusiviste ce imbraca atat peretii din spatiile comune, cat si pe cei din dormitoarele private.
Cabana va pune la dispozitie un instructor personal daca va doriti sa invatati sa schiati. Iar daca stiti si practicati acest sport, puteti profita si sa alegeti sa mergeti sa explorati regiunea in compania ghidului cabanei.

Partea cea mai spectaculoasa este fara dar si poate ofertita de clubul privat din incinta acesteia care poate gazdui pana la 100 de persoane. Acestuia i se alatura si o sala de cinema care va pune la dispozitie o biblioteca de DVD-uri din care puteti alege filmul pe care urmeaza sa il vizionati intr-o seara linistita.

Va invitam sa explorati Alpii Francezi intr-un sejur de vis! Echipa Click Travel va va ajuta sa beneficiati de cele mai bune preturi pentru o experienta de neuitat!

Tags : sejur ski franta