close

Fiecare din noi viseaza sa faca cel putin o data in viata o croaziera pe mare. Este o senzatie unica si foarte accesibila in ultima vreme. Daca nu sunteti extraordinari de pretentiosi si nu va doriti o camera foarte mare puteti merge intr-o croaziera de 10 zile la preturi incepand de la 500 euro/persoana. Va spunem ca acesta este pretul de pornire pentru ca sunt foarte rare croazierele care au plecare din portul romanesc de la Constanta. Majoritatea pleaca din orase precum Venetia sau Lisabona si va trebui sa platiti suplimentar biletele de avion dus-intors.

Dar astazi am simtit nevoia sa va vorbim putin despre ceea ce inseamna un vas de croaziera si sa va aratam cateva fotografii cu interioarele lui. Din punctul nostru de vedere, un vas de croaziera este un oras plutitor cu toate facilitatile necesare, poate chiar mai multe. Aici veti avea cinematografe, sali de teatru si opera, cazinou, magazine de suveniruri, restaurante, piscine, zone de SPA sau sali de fitness. Totul este foarte bine optimizat si personalul este mereu la dispozitia voastra.

Este cu adevarat „orasul” creat pentru a va satisface toate dorintele, iar in momentul in care ati ajuns la bordul lui singura voastra grija va fi sa va relaxati si sa va bucurati de sejur. Toate serviciile sunt impecabile si indiferent de dimensiunea camerei pe care o alegeti si locul ei la bordul vasului, serviciile vor fi toate la fel.

In fiecare seara veti primi o scrisoare in care vi se vor comunica evenimentele din ziua urmatoare la care puteti participa. Sunteti liber sa alegeti tot ceea ce doriti. Programul este realizat in asa fel incat sa nu se repete si sa va aduca in fiecare zi ceva nou.

Avantajul unei astfel de excursii este ca veti putea sa vizitati mai multe tari pentru ca acestea ambarcheaza in porturi cheie pe tot traseul lor. Si acolo aveti puse la dispozitie excursii optionale cu ghid de grup sau, daca doriti, puteti alege sa va plimbati singuri. Trebuie sa tineti cont ca acestea se opresc in fiecare port pentru un numar fix de ore si sa nu va lasati prea mult furati de magia orasului pentru ca riscati sa ramaneti acolo.

Va indemnam sa incercati aceasta experienta unica si pentru aceasta va venim in ajutor cu super oferte:

www.clicktravel.ro/oferte croaziera

Si in continuare va vom lasa in compania unor imagini din interiorul unui vas de croaziera care sa vor convinge ca anul viitor trebuie sa mergeti in vacanta pe mare:

oferta-sejur-vas-de-croaziera- mediterana (1)

oferta-sejur-vas-de-croaziera- mediterana (2)

oferta-sejur-vas-de-croaziera- mediterana (3)

oferta-sejur-vas-de-croaziera- mediterana (4)

oferta-sejur-vas-de-croaziera- mediterana (5)

oferta-sejur-vas-de-croaziera- mediterana (6)

oferta-sejur-vas-de-croaziera- mediterana (7)

oferta-sejur-vas-de-croaziera- mediterana (8)

oferta-sejur-vas-de-croaziera- mediterana (9)

vas-croaziera-mediterana-pret (1)

vas-croaziera-mediterana-pret (2)

vas-croaziera-mediterana-pret (3)

vas-croaziera-mediterana-pret (4)

vas-croaziera-mediterana-pret (5)

vas-croaziera-mediterana-pret (6)

Tags : croaziera meditareana