close

Situata in centrul Elvetiei, localitatea Engleberg, cunoscuta si ca valea intinsa a Engelbergului, este una dintre cele mai spectaculoase destinatii turistice din lume, datorita peisajului desprins parca din povesti. Este locul de vacanta ideal, atat vara, cat si iarna. Turistii aleg Engelberg atat pentru obiectivele sale importante, pentru a se bucura de relaxare si rasfat la SPA, cat si pentru a schia pe timp de iarna.elvetia principal

Inconjurata de cantoanele Berna, Nidwalden si Uri, valea Engleberg este o enclava a Obwalden-ului. Are o suprafata de aproximativ 75 kilometri patrati si o populatie de aproape 4000 de locuitori.

elvetia3

Poate cel mai important obiectiv turistic al Engelberg-ului, biserica-manastire benedicta atrage anual turistii prin frumusetea sa, dar si prin povestea care dainuie de secole. Povestea calugarilor este, de asemenea, interesanta, intrucat acestia nu doar slujesc, ci isi duc traiul zi de zi in acest loc.

Kloster, Fahnen, Schweiz, Obwalden; Monastery, Flag, Switzerland, Obwalden;

Din Engelberg se poate ajunge usor in muntii Alpi, la schi. Cei care raman, insa, sa schieze in Engelberg, se pot bucura de un sezon neobisnuit de lung. Acesta debuteaza undeva la inceputul lui Octombrie si se incheie de-abia in luna mai. Este locul ideal atat pentru schiorii experimentati, cat si pentru incepatori, fiind amenajate piste special dedicate acestora.

elvetia iarna

Daca planuiti sa faceti drumetii, cararile muntoase va asteapta sa descoperiti frumusetea peisajului de la inaltime si sa respirati aerul proaspat si curat din statiune.

elvetia10

In Engleberg se poate ajunge atat pe cale rutiera, cat si feroviara. Pentru a va plimba prin statiune, sunt puse la dispozitia dumneavoastra telecabine si telescaune. Hotelurile va asteapta cu preturi variate, in functie de confortul si facilitatile pe care vi le doriti.

engleberg2
Tags : Engelberg