close
Egipt

Four Seasons Resort Sharm El Sheikh – resort de lux in Egipt

Daca ati avut oportunitatea sa stati vreodata intr-un hotel Four Seasons, stiti ca nu pot exista conditii mai bune. In Egipt, de exemplu, acest lant are doua hoteluri, iar astazi vi-l prezentam pe cel din Sharm El Sheikh, in speta Four Seasons Resort Sharm El Sheikh, un resort de 5 stele de 136 de camere, care are pe bune tot ce ii trebuie pentru a se incadra in numarul stelelor de la intrare: vedere la mare, cea mai buna bucatarie din Egipt, camere care imbina perfect modernul cu cultura locala si multiple piscine infinity si nu numai.

Bineinteles, nu se putea ca Four Seasons sa construiasca un hotel intr-o maniera futurista intr-o tara in care turistii vin mai mult pentru a avea parte de cultura egipteana, astfel ca a amenajat hotelul incat sa imbine elemente traditionale egiptene (la care se adauga si traditionalele lenjerii din bumbac egiptean), dar si cateva elemente marocane.
Four Seasons Resort Sharm El Sheikh 8

Four Seasons Resort Sharm El Sheikh 7

Four Seasons Resort Sharm El Sheikh 6

Four Seasons Resort Sharm El Sheikh 5

Four Seasons Resort Sharm El Sheikh 4

Four Seasons Resort Sharm El Sheikh 3

Four Seasons Resort Sharm El Sheikh 2

Four Seasons Resort Sharm El Sheikh 1
Hotelul se afla in apropierea Marii Rosii si are propria plaja privata, are si propriile piscine, 4 la numar, dintre care cea mai mare este piscina Waha, cu apa incalzita si cu difuzoare subacvatice. Acestei piscine i se mai adauga una pentru copii si una semi olimpica, asta pentru cei care nu vor sa piarda lupta cu kilogramele in plus in vacanta.

Marele avantaj al Egiptului e ca, in prezent, pe fondul temerilor cu privire la securitatea zonei, numarul de turisti a scazut drastic. Astfel, daca pana acum, un sejur intr-un hotel de 5 stele precum Four Seasons Resort Sharm El Sheikh presupunea un efort financiar serios, preturile practicate acum sunt mai mult decat acceptabile, mai ales daca alegeti sa nu va duceti in plin sezon, cand oricum este mai aglomerat.