close
Citeste experiente

Timisoara – Eindhoven, de acum la Wizz Air

Liderul transporturilor aeriene low cost in Europa, Wizz Air, se dezvolta puternic in Romania si isi propune sa devina din ce in ce mai puternic in toate partile tarii: incepand cu 29 martie, de pe aeroportul international Traian Vuia din Timisoara va zbura cursa Timisoara – Eindhoven, cursa ce va fi operata cu o frecventa de 3 zboruri pe saptamana.

Eindhoven este unul dintre cele mai importante orase din Olanda, pe langa Amstergam, Rotterdam, Groningen si Haga, plus ca este situat la o distanta convenabila de zbor de alte mari orase ale Europei, precum: Amsterdam, Rotterdam, Luxemburg, Dusseldorf, Bonn, Koln sau Bruxelles. Asta inseamna ca timisorenii (si nu numai) vor avea acum ocazia sa isi planuiasca o vacanta sau pur si simplu sa ajunga in Olanda sau in partea de vest a Europei fara sa mai apeleze la traditionalele curse de autocar si fara sa mai mearga la Budapesta pentru a prinde o cursa mai buna.
wizz air
Cu aceasta miscare, Wizz Air isi propune sa ia din clientela companiilor de linie care ajungeau in Olanda (KLM, de exemplu), dar si sa isi consolideze pozitia in Romania in lupta cu Blue Air si alte companii low cost.

Cursele vor fi operate in zilele de marti, joi si sambata.

Dupa cum stiti, aceasta nu e prima mutare a celor de la Wizz Air pentru 2016, mai ales ca in urma cu putin timp au anuntat oficializarea rutei Cluj Napoca – Dubai, precum si o serie de destinatii noi, printre care si:
1) Memmingen (Germania), cu data de incepere 15 februarie 2016;
2) Berlin-Schoenfeld (Germania), cu data de incepere 22 iulie 2016;
3) Doncaster Sheffield (Anglia, cu data de incepere 22 iulie 2016;
4) Billund (Danemarca), cu data de incepere 23 iulie 2016;
5) Alicante (Spania), cu data de incepere 24 iulie 2016.