close
Croatia

Insula de inchiriat in Croatia

Credeti ca doar in zonele exotice puteti inchiria propria voastra insula? Nicidecum. Puteti avea propria voastra insula, ce-i drept, nu la fel de spectaculoasa ca cele despre care am tot vorbit de-a lungul timpului, dar cu multe povesti de spus, fara doar si poate, in Croatia.

In regiunea Istria din Croatia, de-a lungul coastei cu un numbe obscen in limba romana, se afla farul Porer, acum dezafectat. Farul se afla pe o insula stancoasa, nu foarte mare si cu siguranta ofera unul dintre cele mai intime locuri de vacanta pe care le-ati vazut vreodata.

Accesul se face numai cu ajutorul unei barci cu motor (sau cu vasle, pentru cine vrea sa-si antreneze muschii spatelui), iar pretul pe noapte este de 119 Euro, suma in care intra transportul si micul dejun. Desigur, nu multa lume se poate lauda cu faptul ca au intrat intr-un far maritim, daramite sa fi si inchiriat unul.
insula-de-inchiriat-in-croatia-5

insula-de-inchiriat-in-croatia-4

insula-de-inchiriat-in-croatia-3

insula-de-inchiriat-in-croatia-2

insula-de-inchiriat-in-croatia
Conditiile nu sunt cine stie ce, sunt similare ca cele din orice hotel obisnuit, insa accesul in turn este garantat, precum si accesul la terasa, lucruri care ofera o priveliste mult mai buna a locului. Intr-adevar, nu e un loc dinamic, insa e o experienta interesanta, buna poate petrecut in doi. Noi zicem ca merita incercata.