close
CroatiaDestinatii ⇣

Pensiuni-far, locuri de cazare inedite din Croația

Se găsesc în sudul Insulelor Dalmate și în nordul Peninsulei Istria. De la pensiuni puteți ajunge pe jos până în stațiunile cu SPA-uri și restaurante cu mâncăruri alese, altele sunt pe o insulă mică și nelocuită. Rezervările sunt pentru o săptămână, în afara sezonului sunt pentru mai puține zile.

Pentru turiștii care vor ceva spectaculos, iată câteva pensiuni-far:

Savudrija

Farul a fost construit în 1818. Se găsește în Pensinsula Istria, orașul Savudrija. Farul este cel mai vechi și cel mai nordic din Croația. Are un apartament unde vă puteți caza.

Prisnjak

Farul se află în Dalmația Centrală, pe Insula Prisnjak. Are un apartament.

Rt Zub

A fost construit în 1872. Se găsește pe Peninsula Lanterna. Acolo este un apartament. Vă puteți plimba pe plajele cu pietriș din Golfurile Tarska și Lunga. În Porec, oraș datând de aproape 2.000 de ani, puteți vizita Bazilica Eufrasiană aflată în Patrimoniul Mondial UNESCO.

Sveti Ivan Na Pucini

Este situat pe Insula Sveti Ivan. Datează din 1853. Are două apartamente. Este potrivit familiilor care au copii. Aceștia pot înota în apele puțin adânci.

Puteți admira păsările de mare, dar și delfinii-cu-bot-gros.

Sveti Petar

Se găsește în Dalmația de Sud, Peninsula Sveti Petar. A fost construit în anul 1884.

Farul are un singur apartament. În numai 20 de minute puteți ajunge la restaurantele din Makarska, o stațiune celebră a Croației.

 

 

 

 

Tags : locuripensiuni-far