close

Daca ieri v-am vorbit despre un loc care se axeaza pe detoxifierea organismului, hai ca astazi sa ne oprim intr-un loc in care sufletul conteaza. Si cel mai potrivit loc este tot in Bodrum, Turcia, dar de data aceasta mergem la The LifeCo Hotel 5*. Spre deosebire de Sianji Well-Being Resort acesta nu sclipeste si nu abunda in decoruri luxoase. Dar parca are acel altceva in plus pentru ca reuseste sa isi faca turistii sa se transpuna si sa se elibereze de tot ce e lumesc.

lifeco hotel bodrum

Si un prim pas pentru a reusi aceasta performanta a fost crearea unui refugiu in calea rutinei si haosului cotidian. Asfel hotelul este dotat cu gradini pline de verdeata si care sunt impanzite de locuri pentru recreere. Pentru cei care vor sa isi contopeasca spiritul cu trupul exista zone in care puteti practica sedinte de yoga. Bineinteles ca acestea se tin in curte pe iarba si inconjurati de vegetatia multicolora. In plus sunt portiuni in care aveti vedere catre mare pentru a amplifica emotiile si trairile. Ei reusesc sa combine aceasta activitate cu procesul de detoxifiere a organismului prin intermediul alimentatiei.

lifeco hotel bodrum

O parte importanta a procesului lor de purificare este reprezentata de yoga si meditatie. Apoi preparatele din ierburi ajuta la indepartatea depunerilor toxice din organism si tot odata a emotiilor negative. Dupa o perioada de cel putin o saptamana petrecuta aici veti simti cum s-a restabilit echilibrul vostru fizic, mental, emotional si spiritual.

lifeco hotel bodrum

In centrul de detoxifiere LifeCo va puteti petrece timpul cat mai liber cu putinta si puteti intreprinde si alte activitati cum ar fi cititul, exercitii in aer liber sau plimbari pe dealurile din imprejurimi. Nu trebuie sa va ganditi ca mergeti la un tratament foarte strict si intr-un loc in care nevoile si trairile sunt singurele care conteaza.

lifeco hotel bodrum

THE LIFECO bodrum3

THE LIFECO bodrum5

Si mai au o chestie foarte interesanta. Aceea ca aici veti avea ocazia sa invatati cum sa aveti grija de corpul vostru sub atenta intrumare a unor specialisti. Acestia vor tine seminarii in aer liber in care va vor explica ce este benefic si ce este nociv pentru organism. Acestia sunt extraordinar de pregatiti si va vor raspunde la toate intrebarile. Ba mai mult vor fi capabili sa va faca regimuri personalizate astfel incat voi sa nu aveti reactii adverse pe durata tratamentului.

lifeco hotel bodrum

Si astazi, la fel ca ieri, prietenii mei de la Click Travel m-au ajutat cu o oferta pentru ca voi sa mergeti la tratament la The LifeCo Hotel 5*:

The LifeCo Bodrum 2013-2014

Iarna

Vara

Noiembrie – Martie

Single     Double

Aprilie – Octombrie

Single         Double

Standart room/ Standart Program (daily)

170

280

195

350

Deluxe Suite room /Standart Program(daily)

228

416

285

520

**Tarifele sunt exprimate in euro/pe zi de detoxifiere ( ziua de detoxifiere se calculeaza astfel: check-in – pana la 15:00 si check-out: dupa ora 12:00).

**Nu se accepta copii sub 13 ani.

THE LIFECO bodrum4

Asa ca hai sa mergem impreuna sa ne redescoperim spiritul! Daca mai aveti intrebari imi puteti scrie oricand in rubrica de comentarii a acestui articol sau pe email ! De asemenea pe cei de la Click Travel ii puteti contacta aici pentru informatii despre un sejur de relaxare spirituala si trupeasca !

[sursa fotografii: ]

Tags : program detoxifiere organismThe LifeCo