close
Oferte Speciale

Mega oferta pentru Piata de Craciun de la Viena !

Desi pare ca mai e timp si ca in aproape doua luni cate au mai ramas pana la Craciun avem timp sa ne planuim vacanta si cadourile. Sa nu uitam ca in perioada Craciunului toti ne dorim sa devenim mai buni si sa intram in spiritul emanat de aceasta mare sarbatoare a poporului crestin. Este acel moment al anului in care ne strangem intr-un singur loc familia si cei mai dragi prieteni.Pentru ca sarbatoarea Craciunului inseamna colinde si cadouri daruite, anul acesta am pregatit oferte speciale pentru voi. Va ajutam sa alegeti cele mai frumoase daruri de la celebra Piata de Craciun de la Viena. Este fara dar si poate cea mai renumita si care atrage anual milioane de turisti din toate colturile Europei si nu numai. Este un oras in care cultura este la ea acasa. Totul are o alta imagine si permite visatorilor sa dea viata basmelor. Puteti alege cele mai frumoase cadouri personalizate in functie de caracterul si dorintele celor dragi.

De altfel Craciunul este perioada potrivita pentru a vizita Viena, fiind predominant ortodoxa cu nenumarate traditii. Veti avea parte de experiente culinare extraordinare pe care nu aveti cum sa le uitati si pentru care mai mult ca sigur va vor face sa va intoarceti in orasul ce a redefinit imbinarea dintre nou si vechi, antropic si natural apa si pamant.

piata-craciun-viena7

piata-craciun-viena6

piata-craciun-viena5

piata-craciun-viena4

Christmas Decorations on Kohlmarkt

piata-craciun-viena2

piata-craciun-viena1

piata-craciun-viena

Oferta noastra oferta pretul de 189 euro/persoana pentru 4 nopti/5 zile la Viena in perioada 04 dece,brie-12 decembrie 2013.

www.click-travel.ro/Piata de Craciun Viena

1) Servicii incluse:

– transport cu autocar 3* clasificat pentru tuism ;
– 2 nopti cazare in Budapesta Hotel Ibis Hero Squere 3*( sau similar) cu mic dejun;
– 2 nopti cazare in Viena – Vosendorf  Hotel Pyramide 4* cu mic dejun;
– transfer cu autocul la Schonbrunn si tur de oras in Viena;
– ghid din partea agentiei pe tot parcursul programului.

2) Servicii neincluse:

– intrarile la obiectivele turistice,
– asigurarea medicala de calatorie,
– asigurarea storno (recomandata),
– programele optionale.

Tags : piata de craciun vienna