close

Probabil stiti cu totii ca exista o serie de motoare de cautare pentru zboruri din intreaga lume. Eu va recomand sa apelati la serviciile oferite de FlyGo, care mi-a dovedit in urma mai mulor cautari ca poate oferi bilete de avion ieftine catre toate destinatiile. Am analizat site-ul lor www.flygo.ro si am observat ca au o interfata foarte facila si la indemana oricui. Mai mult, au dezvoltat o platforma care va combina zborurile pentru ca voi sa beneficiati de cel mai mic pret. De exemplu nu va ofera o singura companie de avion pentru plecare si intoarcere, ca sa puteti beneficia de bilete de avion ieftine mereu. Daca sistemul lor gaseste un pret mai mic pentru plecare la una si la plecare la alta companie, vi se va oferi aceasta varianta combinata.  Voi veti fi propriul vostru agent de turism: va veti cauta singuri zborurile si le veti rezerva. Plata se face cu cardul de debit sau de credit. De indata ce plata s-a inregistrat veti primi biletul sau biletele de avion pe email in format electronic.

flygo

Si trebuie sa mai adaug ca echipa de asistenta din spatele site-ului este foarte bine pregatita. Va vor raspunde la intrebari cu promptitudine si profesionalism. Acestia sunt disponibili pe telefon sau pe e-mail in fiecare zi, la orice ora din zi si din noapte. Puteti contacta telefonic cenrul de asistenta pentru rezervare de luni pana vineri, in intervalul orar 09:00 – 18:00, la numarul de telefon: 0721.872.835 , pe email oricand la orice ora si daca aveti probleme ( modificari, pierdeti avionul etc este si un nr de telefon cu suport de urgente 24/7 )

In momentul in care ati ales FlyGo beneficiati de transparenta in ceea ce priveste pretul biletului vostru de avion. Nu au niciun cost ascuns si va sunt specificate toate informatiile necesare.

Beneficiati de o ofera foarte diversificata la tarife promotionale la majoritatea companiilor, cum ar fi Blue Air, Wizz Air, Tarom, Air France, Lufthansa, Turkish Airlines, KLM, etc.

De ce sa alegeti FlyGo pentru rezervarea biletelor voastre de avion:

flygo bilete avion ieftine
  • Un numar foarte mare de zboruri disponibile. Colecteaza informatii privind zborurile din mai multe motoare de cautare pentru a va oferi in orice moment legaturi avantajoase, la un pret atractiv. ( GDS-urile Amadeus, Galileo, Wordlspan si Travelfusion )
  • Bilete in maxim 3 minute. Atat dureaza rezervarea unui bilet pe portalul FlyGo.ro. Nu exista limite atunci cand vine vorba de perfectiune. Din acest motiv testeaza si imbunatatesc in mod permanent viteza sistemului lor si usurinta utilizarii lui. Procedurile de testare si de imbunatatire ale sistemului sunt aplicate in mod constant.
  • Plati securizate. Este implementat certificatul SSL Comodo care garanteaza siguranta schimbului online de date efectuat de vizitatorii FlyGo.ro. Masurile cele mai bune in ce priveste securitatea informatiei le permit sa efectueze in siguranta procesele de plata si sa castige increderea clientilor.
  • Utilizatorul este Rege. FlyGo este constient de faptul ca va doriti sa controlati modul in care se realizeaza rezervarea dvs. – lucru pe care il puteti face din sectiunea Autoservire. Modificarea, anularea biletelor, comandarea de servicii suplimentare sau imprimarea unei facturi, toate sunt operatiuni foarte simple disponibile oricand.
  • Asistenta telefonica pentru rezervari L – V intre orele 09:00 – 18:00, sau pe email 24/7. Numar de telefon pentru urgente suport 24/7. Daca aveti intrebari nu ezitati sa apelati centrul de asistenta pentru clienti. Daca va este mai la indemana sa le scrieti decat sa ii sunati, puteti face asta oricand la adresa info@flygo.ro , cu toate ca este foarte facil sa faci o rezervare sau sa cauti un bilet de avion convenabil direct pe site.
  •  Bilete de avion ieftine catre toate destinatiile !
  •  Rezervi online si zbori airline !

Travelica va recomanda sa beneficiati de biletele de avion ieftine rezervand cu incredere prin www.flygo.ro !

Tags : bilete de avion ieftineflygo