close
Destinatii ⇣Elvetia

Muzeul Ciocolatei Lindt, deschis anul acesta aproape de Zurich

În septembrie 2020, aproape de Zurich, s-a deschis Muzeul Ciocolatei Lindt. Are o suprafață de 500 de metri pătrați și ceva deosebit: o fântână de ciocolată de 9,3 metri. Are 3 tone, 1.500 litri de ciocolată curgând în acea fântână.

Un bilet de intrare costă 15 franci elvețieni pentru adulți și 10 franci elvețieni pentru copii care au  între 8 și 15 ani. Copiii cu vârsta sub 8 ani au acces gratuit. Muzeul poate fi vizitat  zilnic între 10 și 18, ultimul vizitator putând intra la ora 17.
Fabrica de ciocolată Lindt și Muzeul Ciocolatei sunt  la 20 de minute de Zurich. Din Burkliplatz puteți lua autobuzul 165, coborând în stația Lindt & Sprungli. Altă variantă: din Burkliplatz luați barca și coborâți la stația Kilchberg. Dacă vreți să mergeți cu trenul, luați S8 sau S24 din gara din Zurich până la stația Kilchberg.

Puteți participa la ateliere unde veți  realiza dulciurile preferate. Sunt și expoziții multimedia din care veți afla informații despre istoria ciocolatei, care au fost primii producători elvețieni de ciocolată și veți  descoperi secretele rețetelor Lindt. Aveți și degustări incluse.

Tags : ciocolateilindtmuzeul