close

„Este un loc in care trebuie sa mergi macar o data in viata”, spun turistii care au vizitat deja resortul Atlantis Paradise Island, din Bahamas. Situat intr-un adevarat paradis exotic, Atlantis resort si waterpark este locul ideal de vacanta pentru iubitorii de sporturi de apa, de acvarii, de scufundari, dar si de lux si exuberanta. Printre atractii se numara Aquaventure, The Current, Templul Mayas, dar, in special, The Dig, care se compune dintr-o serie de acvarii, in care traiesc sute de specii, printre care Pesti Inger, meduze, dar si rechini. In ceea ce priveste cazarea, turistii sunt asteptati in unitati cu o arhitectura deosebita, design unic si conditii ireprosabile de servire, unde au innoptat si celebritati precum Oprah si Michael Jackson.

Atlantisfinal

Bahamas-ul este destinatia de vis pentru multi dintre noi, insa nu toti avem sansa sau ocazia sa ajungem aici. Insa, pentru cei mai norocosi, Paradise Island are rezervat un peisaj mirific, cu plaja imensa si atractii turistice, menite sa transforme sederea intr-o experienta de neuitat.

atlantis noaptea

Turnurile Regale sunt simbolul resortului. Acestea sunt plasate in mijlocul tuturor celorlalte atractii si reprezinta principala unitate de cazare de pe insula. Apartamentul Bridge Suite, de 10 camere spatioase, care leaga cele doua turnuri, face parte din topul celor mai scumpe apartamente din lume. Aici s-au cazat personalitati precum Michael Jackson si Oprah. Insa o singura noapte aici costa nici mai mult, nici mai putin de 25.000 de dolari!

bridge

De altfel, toate apartamentele din hotel au o priveliste de o frumusete uluitoare.

View_of_Aquarium_and_Pools_from_Royal_Tower_Rooms_Atlantis_2

In ceea ce priveste facilitatile, hotelurile dispun de restaurante, cazino-uri, terenuri de golf si tenis, piscine, centre SPA, saune, televizoare LCD, camere dotate cu toate utilitatile si multe altele, toate la cele mai inalte standarde.

The-Cove SPA

Cat despre modalitatile de distractie si de petrecere a timpului, acestea sunt inepuizabile. De la scuba diving si pana la plimbari in apa cu delfinii sau explorari ale navelor vechi scufundate, va puteti bucura de atractii care mai de care mai captivante si mai distractive.

delfin

Daca sunteti iubitori ai vietii marine, aici puteti admira cele mai frumoase specii, unele pe cale de disparitie. Un tunel subacvatic va permite sa admirati nestingheriti frumusetile apelor. Daca aveti curajul, puteti sa va aventurati pe toboganul din mijlocul acvariului cu pradatori, pentru o senzatie unica. De asemenea, daca mergeti in vacanta aici, e musai sa incercati bucataria locala, pregatita de cei mai priceputi bucatari.

Atlantis-Resort-Bahamas-Waterslide
1atlantistr1218

Resortul Atlantis din Bahamas se numara printre cele mai scumpe din lume, insa experienta traita macar o data aici va justifica preturile piperate. Paradise Island este o plaja alungita, de coral, cu nisipuri albe, rosii si aurii. Este un colt de Rai, unde puteti admira un fenomen rar si, mai ales, unic pe Planeta: apusul cu lumina de culoarea smaraldului.

Tags : vacanta bahamas