close
Maldive

Resorturi de lux in Maldive

Maldive e o destinatie scumpa, e drept, dar care atrage tot mai multi oameni, multi dintre ei mergand pe principiul ca ajung pe acele meleaguri o singura data in viata. Sunt destul de multe resorturi de lux in Maldive, iar pe cateva o sa incercam sa vi le prezentam sumar astazi, urmand ca pe parcurs, sa le dedicam fiecaruia dintre cele prezentate astazi un articol separat.

1) Cheval Blanc Randheli
Acest resort face parte din grupul LVMH Moët Hennessy Louis Vuitton, un grup al carui nume spune totul. Il gasiti pe atolul Noonu, la circa 40 de minute de zbor fata de capitala Male. Resortul ofera acces la 5 restaurante de lux, precum si la servicii de yachting de lux, doar ca are preturi care variaza intre 1600 si 3700 de dolari pe noapte.
cheval-blanc-randheli

2) Conrad Maldives Rangali Island
Acest resort are o structura mai interesanta, fiind pozitionat pe 2 insule unit de un pod de 500 de metri. Este, totodata, unul dintre cele mai mari, cu peste 50 de bungalouri pe apa, 79 de vile pe plaja si 20 de vile amplasate pe stabilopozi. Resortul ofera acces la 11 restaurante amplasate pe insula, dintre care cel mai spectaculos este cel subacvatic, in care oaspetii pot lua masa intr-o incapere complet transparenta, de unde pot vedea vietuitoarele in habitatul lor natural. Preturile incep de la 450 de dolari, dar ajung pana la 4150 de dolari pe noapte, in functie de ce alegeti.
Conrad Maldives Rangali Island

3) One&Only Reethi Rah
De departe cel mai mare resort din Maldive, One&Only Reethi Rah se intinde pe o suprafata de peste 500 de acri. De aceea, multi dintre oaspeti, atunci cand se cazeaza, primesc acces la propriul golf cart, tocmai pentru a putea explora proprietatea dupa bunul plac. Este, de asemenea, unul dintre cele mai scumpe resorturi de lux in Maldive, cu preturi care pornesc de la 1500 si ajung pana la 16000 de dolari pe noapte.
One&Only Reethi Rah

4) Velaa Private Island
Un alt loc super scump, de aceasta data proprietatea privata a milionarului ceh Jirí Smejc. Insula se afla in preajma zonei Fushivelavaru si este o locatie frecventata de persoane publice precum Jennifer Lopez sau Shakira. Sunt 45 de vile, dintre care cateva sunt in categoria de ultralux. Resortul se mandreste cu un explorator subacvatic, un mini submarin pentru doua persoane, care va va face sa va simtiti ca intr-un film cu James Bond, dar contra unui pret care ajunge si pana la 16000 de dolari pentru noaptea de cazare.
Velaa Private Island