close
Romania

Ryanair isi mareste numarul de curse din Romania

Ryanair va intra puternic pe piata din Romania in 2016, asa cum au anuntat in decursul acestui an. Astazi, tocmai au anuntat ca incepand cu ultima saptamana a lunii martie 2016, vor crea cursa Bucuresti – Atena si retur, cursa care va fi operata zilnic.

Ce e important e faptul ca puteti rezerva bilete la pret promotional, in speta la doar 30 de Euro, dar numai pentru cursele care au loc in lunile aprilie si mai.  De asemenea, de acest pret promotional nu beneficiaza decat cei care plaseaza comanda pana la miezul noptii in data de 10 decembrie. Cu alte cuvinte, mai aveti circa 24 de ore la dispozitie sa va cumparati bilete pentru un zbor spre Atena cu circa 135 de lei, cu toate taxele incluse.


In plus, Ryanair va ajunge in 2016 la 9 rute, pentru ca dupa cum stiti din articolele trecute, ei tocmai au lansat 4 noi zboruri, pe langa cel care va ajunge la Atena, in speta la Bologna, Milano (cu aterizare pe aeroportul din Bergamo), Milano Malpensa şi Roma (cu aterizare pe aeroportul Ciampino).

In prezent, Ryanair are o flota de 320 de avioane Boeing 737-800, urmand ca o parte din flota sa fie reinnoita din znii urmatori. Fiecare aeronava are o capacitate de circa 189 de locuri, plus ca viitoarele aeronave vor avea o capacitate de 197 de locuri. Astfel, compania irlandeza spera sa ajunga la un trafic de 1,2 milioane de oameni numai spre si din Romania, astfel incat, incet-incet, sa detroneze liderul Wizz Air pe segmentul low cost.