close
Companii aeriene

Apartament la bordul aeronavelor Etihad

Probabil stiti deja ca cei de la Etihad sunt in concurenta extrema cu cei de la Qatar Airways pentru titlul de cea mai de lux companie de transport aerian. Recent, cei de la Etihad Airways au lansat o noua oportunitate pentru clientii lor pentru care banii nu reprezinta o problema. Acestia pot calatori in propriul lor apartament de lux la bordul aeronavelor A380 de la Sidney pana la Londra, dar si de la Abu Dhabi pana in New York si retur pentru „doar” 32000 de dolari americani.
apartament 7

apartament etihad 1

apartament etihad 2

apartament etihad 3

apartament etihad 4

apartament etihad 5

apartament etihad 6

Ca sa intelegeti despre cel fel de facilitati vorbim, ganditi-va ca intr-o aeronava A380 exista doar 10 astfel de structuri, care au fiecare cate trei camere, dintre care o baie completa, un dormitor cu un pat de 81 de inch si o zona de living, pentru cei care nu vor sa petreaca singuri un astfel de zbor.

Cei care inchiriaza un astfel de apartament Etihad au parte de servicii de butlering personale, precum si de un bucatar privat, care sa le satisfaca dorintele culinare oricand pe perioada zborului.

Cei care calatoresc cu un partener pot cere ca spatiul dintre apartamente sa fie inlaturat, doar ca partenerul trebuie sa achite contravaloarea inchirierii unui apartament.

Totodata, cei care inchiriaza un astfel de apartament au acces facil la noile lounge-uri business de pe aeroporturile din Sidney, Londra, New York si Abu Dhabi.

PS: un mic detaliu. Daca mergeti vreodata cu o aeronava Etihad, sa nu va uitati ciudat daca veti vedea oameni cu vulturi, mai ales pe rutele care ajung in Arabia Saudita. E un lucru perfect normal, ei fiind crescatori de vulturi de vanatoare, a caror valoare poate ajunge pana la 50,000 de dolari pe bucata.