close

Va propunem sa incepem saptamana mai visatori si sa uitam cde vremea urata de afara. Sa ne gandim la unul din cel mai frumos moment al zilei: apusul de soare. Si pentru ca acesta sa fie complet trebuie vazut impreuna cu o persoana draga si eventual in locul care pentru voi spune o poveste. Si pentru ca ne place sa planuim alaturi de voi momentele speciale din viata voastra, va prezentam un top al celor mai bune destinatii pentru a vedea cel mai frumos apus din lume:

Aici Trezza , Italia este un sat din Sicilia in care veti gasi trei insule inalte care au forma unor coloane.  De altfel ele se numesc insulele din Ciclops si este locul unde soarele straluceste deasupra mediteranei. La asfintit mangaie cu razele sale toata intinderea.

Aci-Trezza-Catania-Italy

Podul U Bein, Myanmar este cu siguranta cea mai fotografiata atractie turistica din zona si unul din locurile in care apusul de soare creaza o adevarata opera de arta. Priviti putin imaginea podului in lumina soarelui ce se pregateste sa se ascunda pe timpul noptii. Si faptul ca acesta se oglindeste in mare il transforma in unul din cel mai romantic loc vazut vreodata.

U-Bein-Bridge-Mandalay-Myanmar

 Orasul Oia din Santorini este un oras-deal foarte cunoscut in Grecia prin casele sale albe care sunt construita pe o roca vulcanica deasupra nivelului Marii Egee. Apusul de soare de aici ofera de asemenea imagini de vis si trezeste dorinta tuturor de a il capta in fotografii. Foarte multe persoane se aseaza la cafenelel de langa mare si asteapta sa apuna soarele pentru a il admira in intreaga sa splendoare.

Oia-Santorini-Greece
Marele Canion din Arizona este locul poate cel mai vizitat anual de mii de turisti. Este o minune a naturii creata de cursul raului Colorado. Datorita culorii stancilor de aici apusul de soare devine unic si special pentru toti cei care au ocazia sa il priveasca.

Grand-Canyon-Arizona
Phnom Bakheng din Cambodgia este cel mai popular loc pentru a admira un apus de soare din aceasta superba tara. Si locul cel mai potrivit este de la Templul Hindus situat in varful dealului din zona. De acolo veti beneficia de vederi minunate peste intreaga zona si veti asista la stingerea inceata a soarelui.

Phnom-Bakheng-Angkor-Cambodia

Maui , Hawaii este un loc pentru iubitorii de apusuri de soare unice. De altfel este o zona extraordinar de romantica imprejmuita de plaje cu nisipuri albe si valuri ce se sparg linistite la mal. Fiecare indragostit ar trebui sa aiba ocazia de a ajunge macar o data in viata aici. Hawaii este destinatia preferata pentru petrecerea lunii de miere a tuturor poaspetilor casatoriti.

008
Hotelul Skylines din Dubai – trebuie sa ucati pana la ultimul etaj de unde puteti vedea dunele de nisip din desert si cum soarele, inclusiv la apus, transforma totul in sclipiri de aur.

Dubai-U.A.E.
Muntele Guanshan, Taiwan ofera o buna vedere asupra peninsulei Hengchun. Este un loc considerat a fi un paradis a izvoarelor termale. Aici puteti merge la Templul Fude de unde cu siguramta veti prinde cel mai spectaculos apusul de soare.

Guanshan-Kenting-Taiwan

Sursa: www.thebeautyoftravel.com

Tags : destinatii vacanta europa