close
Mexic

Vacanta in Mexic? Iata ce sa faceti!

V-ati gandit vreodata sa va petreceti cel putin o vacanta in Mexic? Contrar stereotipurilor prezentate in filme, Mexicul e fantastic si merita vazut de catre cei ce au chef de hoinarit si de experimentat, motiv pentru care astazi va prezentam cateva lucruri pe care le-ati putea face odata ajunsi acolo.

1) Piramida Kukulcan in Chichen Itza – una dintre multele ramasite ale civilizatiilor antice care au locuit in Mexicul de astazi.
Piramida Kukulcan in Chichen Itza

2) Ek Balam – asemanator cu Chichen Itza, e la cale de maxim doua ore si are avantajul ca e mult mai putin aglomerat, dar la fel de spectaculos!
Ek Balam - vacanta in Mexic

3) In apropiere de Ek Balam se afla Ik Kil Cenote, un loc care seamana unui lac subteran, cu apa relativ calda, in care se poate inota si care e un loc splendid pentru poze.
Ik Kil Cenote

4) Vizitati orasul Tulum din peninsula Yucatan – orasul inca are arhitectura straveche mayasa, dar este strajuit si de cateva dintre cele mai frumoase plaje din lume!
tulum

5) Iar daca urcati mai sus in coasta Mexicului o sa dati de Playa del Carmen, considerata a fi in top 20 cele mai frumoase plaje din lume!
playa del carmen

6) Vizitati acvariul Xel-Há. O sa aveti nevoie de un itinerariu special, insa in principiu, odata ajunsi acolo ati avea parte de un parc cum nu mai gasiti nicaieri altundeva si, pe langa asta, de ape azurii si de mancare traditionala delicioasa!
Xel-Há

7) Daca tot vorbim de ape, trebuie sa va invitam sa ajungeti sa vizitati si Cascadas de Agua Azul, o cascada absolut superba, a carui nume spune totul: e cascada cu apa albastra!
Cascadas de Agua Azul

8) Daca nu v-ati saturat de ruine mayase, Palenque e locul la care mai trebuie sa ajungeti!
palenque