close

Disneyland este locul in care va veti simtit din nou copii indiferent de varsta pe care o aveti in prezent. Daca voi va veti redescoperi inocenta acelor vremuri, imaginati-va cum va fi pentru copilul vostru o vizita la cel mai mare parc de distractii. Personajele preferate din desenele animate vor fi acolo, vor face poze si vor vorbi cu voi.

Este acel taram de vis unde orice dorinta se poate implini. Este lumea basmele cu toate frumusetile ei, cu dorintele si sperantele unei vieti mai bune si cu credinta in printi si printese. Va puteti cumpara costume si sa deveniti acel personaj pe care l-ati iubit atat de mult in copilariei. Imaginati-va ca pentru o zi toate povestile citite si povestite de bunici sunt acolo pentru voi si va prezinta realitatea lor.

Cand veti intra in acest imens parc nu veti stii de unde si cu ce sa incepeti. In schimba va garantam ca nu veti regreta o secunda nicio alegere facuta.

Disneyland Paris cuprinde o gama foarte mare de atractii, fiind impartit in doua parcuri cu tematica diferita: Disneyland Park și Walt Disney Studios Park. Cel din urma este  care ofera un alt gen de atractii cum ar fi cinematografe (inclusiv un IMAX), teatre, terenuri de golf, restaurante si baruri etc.

In functie de fiecare perioada a anului, DisneyLand ofera o multitudine de evenimente de sezon speciale si statiunea va va face sa bifati toate atractiile.

disney_paris1

disney_paris2

disney1

disney2

Afternoon Parade, Disneyland Paris, France - 04 Apr 2008

disneyland_paris3

disneyland_paris5

disneyland-paris-discoveryland_1

disneyland4

Disneyland-Paris

Disneyland Paris prezinta anumite caracteristici ce il fac sa fie cel mai impresionant parc de distractii din lume. A castigat premiul laude de la Theme Park in urma parerilor spuse de cititori revistei Insider pentru designul sau impresionant si decor.

Suprem si incredibil sunt cuvintele ce pot descrie aspectul, trairile, experientele si amintirile pe care Dinsneyland vi le va oferi.

Va recomandam sa nu va cazati in vecinatatea parcului pentru ca preturile sunt destul de mari. Sa nu uitam ca vorbim totusi de o atractie a frantei care depaseste cu mult vizitele pe care le primeste Turnul Eiffel anual. Va sfatuim sa va cautati un hotel in Paris, in felul acesta veti economisi si veti putea sa mergeti sa vizitati si capitala iubirii. Daca ati ajuns pana aici ar fi pacat sa ratati oportunitatea pe care viata vi-o oferta.

Click-travel.ro va trimite sa redeveniti copii si sa va bucurati de mirifica lume a povestilor!

Tags : disneyland parc