close
Destinatii ⇣ElvetiaEuropa

Vizitati Zurich – si veti simti precizia unui ceas elvetian

Zurich este cel mai mare oras al Elvetiei si capitala acestei tari. Este acea regiune a Europei care nu are extraodinar de multe bogatii, dar stie sa isi puna in evienta frumuseatea naturala. Acest oras, ca si intreaga tara, este un adevarat templu care slaveste frumusetea muntilor Alpi. este in acelasi timp o regiune care ofera un stil de viata diversificat atat pentru turisti cat si pentru localnici. Fiind cel mai important oras al Elvetiei este si un motor econimic pentru aceasta. De aici pleaca deciziile importante si felul in care tara isi promoveaza imaginea fata de celelalte state europene.

Zurich2

Localizare:

Orasul Vechi se intinde pe ambele maluri ale raului Limmat, care curge de la lac, si ruleaza spre inceput la nord si apoi se transforma treptat intr-o curba spre vest. Centrul geografic (si istoric), al orasului este Lindenhof, un mic deal natural pe malul de vest al Limmat, la aproximativ 700 de metri nord de unde problemele raului de la Lacul Zürich.

harta-zurich

Cum ajungeti aici:

Cea mai facila si mai putin costitoare varianta de ajunge aici este cu avionul. In Zurich opereaza atat companiile economice cat si cele de linie. Daca va planificati din timp o excursie aici va puteti rezerva biletul din timp si sa platiti mai putin decat daca v-ati lua cu putin timp inainte de plecare. De altfel puteti beneficia si de circuitele cu autocarul pe care le organizeaza agentiile de turism pentru  face un tur al Europei

www.click-travel/circuit Elvetia

Zurich1

Trebuie sa vedeti si sa vizitati:

Lacul Zurich care este unul din locurile care evidentiaza cel mai bine frumusetile orasului si va ofera o plimbarea de-a lungul malurilor sale. Poate fi vizitat indiferent de sezon pentru ca are un farmec aparte si natural care va va cuceri din prima clipa. De jur imprejurul lui este un parc de cateva sute de metri cu copaci si un gazon extraordinar de bine intretinut. El reuseste sa faca o paralela intre viata aglomerata a unui oras si natura libera.zurich3

Piata Lindenhof care este situata pe un mic deal din centrul orasului. Aici putem spune ca in trecut a fost centrul vieti medievale si exista cladiri pastrate din acea perioada. Fiind undeva deasupra nivelului obisnuit al orasului, de aici puteti s admirati o parte din imprejurimile orasului. Tot in aceasta piata veti avea ocazia sa va asezati la una din nenumaratele terase si sa va bucurati de spiritul elvetian. Pe intreaga suprafata sunt amplasate table de sah cu piese de dimensiuni mari care va vor perimite sa practicati acest sport la dimensiuni marite.

Muzeul Rietberg este probabil unul din locurile pline de cultura si abunda in maretia expunerii partilor din istorie. Acest muzeu se adreseaza culturii asiatice. Este cu siguranta cel care detine cea mai mare colectie de arta asiatica din Europa. Asta pentru ca intre poporul elvetian si Chinezi a fost mereu o legatura aparte.

Muzeul_Rietberg_zurich

Cand sa vizitati Zurich:

Este un oras care ofera o multime de lucrurile de explorat. Daca mergeti in perioada calda anului puteti vizita orasul la pas sau sa faceti drumetii prin Muntii Alpi. De altfel aceasta minunatiei a Elvetiei o transforma intr-una din cele mai favorite tari pentru practicarea sporturilor de iarna. Asa ca Elvetia poate fi vizitata in orice perioada a anului. Indiferent de momentul zilei va puteti bucura de frumusetea captivanta a acestui oras. Si nu uitati sa luati sa cumparati ca suvenir un ceas elvetian…o alta caracteristica a acestora. Aici veti resimti exactitatea si calitatea in tot ceea ce va inconjoara.

Tags : zurich