close
Diverse turism

Accesorii ciudate, dar utile, de luat in vacanta

Am vazut, intr-un articol anterior, care sunt gadget-urile necesare atunci cand calatoriti. Astazi va vom prezenta cateva care va vor fi la fel de utile, dar care, insa, sunt mai…altfel. Este vorba despre cele mai ciudate accesorii, care va pot fi de folos atunci cand sunteti in deplasare si nu va puteti bucura de confortul maxim de acasa. Acestea va pot face viata mai usoara pe durata vacantei.

Cana care se incuie

cana

Aceasta cana speciala poate deveni foarte utila, daca vreti sa fiti sigur ca, in caz ca dispare, nimeni nu o poate folosi. De asemenea, prietenii nu vor mai putea sa se serveasca de ea fara permisiunea dumneavoastra, atunci cand nu le gasesc pe ale lor.

Suport pentru banana

banana

Daca suporturile pentru periuta de dinti sunt de mult o banalitate, dar extrem de utile, suporturile pentru banane sunt o noutate, insa foarte folositoare. Astfel, va puteti depozita fructul preferat oriunde, in geanta, in bagaj, fara sa va mai puneti problema igienei.

Mainile-pernute pentru bebelusi

pernuta

Daca micutul dumneavoastra va insoteste in vacanta, acestea sunt, cu siguranta, niste accesorii foarte utile, atat pentru dumneavoastra, cat si pentru bebelus. Dupa ce il adormiti, il puteti aseza in pat, proptind manutele de plus, care il vor proteja, in timp ce dumneavoastra va puteti ocupa linistiti de alte activitati.

Sapca Wi-Fi

sapca

Gasirea unui loc in care va puteti conecta la internet prin Wi-Fi nu va mai fi o problema in vacanta daca luati in bagaj si aceasta sapca-detector. Va va instiinta numai daca o dati jos din cap, pentru ca LED-urile care va ajuta sunt chiar pe sapca.

Tricoul pentru calatori

calator

Ei, ce parere aveti de acest accesoriu vestimentar? Daca mergeti intr-o tara a carei limba nu o cunoasteti nici la nivel de conversatie, exista persoane care s-au gandit sa va vina in ajutor. Cu acest tricou inscriptionat cu diverse simboluri nu va mai fi o problema sa aflati incotro este aeroportul, unde gasiti o casa de schimb valutar sau unde se afla un restaurant unde puteti servi masa. Aratati oamenilor simbolul locului pe care vreti sa-l gasiti si totul se va rezolva.

Tags : accesoriicalatoriegadgetutile