close

In aproximativ doua saptamani incepe unul din cele mai importante evenimente dedicat turismului online din Romania: Romanian Digital Travel ConferenceVa avea loc o intalnire organizata de agentia de evenimente Eventur, agentie specializata pe subiecte din turism si marketing care acorda si o desebita grija planificarii si desfasurarii impecabile a fiecarui moment in parte. Eventur ofera suplimentar si consultanta in social media antreprenorilor din industria turismului romanesc ( touroperatori, revanzatori, hoteluri si pensiuni, companii aeriene etc. ).

Astazi vorbim de una din cele mai importante intalniri a agentiilor de turism ce activeaza in domeniul online si, de ce nu, a celor ce vor sa se lanseze pe aceasta piata. Participantii vor avea ocazia sa discute cu reprezentantii companiilor de top din domeniul comertului electronic si cel al marketingului online. Evenimentul este structurat pe doua zile : in prima se vor purta discutii si se vor „preda lectiile” iar a doua zi va fi una practica, in care participantii la eveniment vor primi exemple practice despre dezvoltarea afacerii cu costuri minime.

Macheta RDTC

Pentru mai multe detalii despre eveniment vizitati site-ul oficial Romanian Digital Travel Conference.  Aveti mai jos comunicatul de presa al prietenilor lui Travelica de la Eventur :

Agentia Eventur va organiza in perioada 20-21 martie 2014 Romanian Digital Travel Conference. Aceasta va fi gazduita de Marshal Garden Hotel din Bucuresti. In cadrul evenimentului participantii vor fi pusi la curent, de catre companii de top, cu cele mai recente tehnologii din domeniul comertului electronic si vor descoperi cele mai eficiente strategii de marketing online adaptate la profilul unui business local din turism. De asemenea, vor invata cum sa utilizeze instrumente gratuite sau foarte ieftine pentru a lansa și vinde produse turistice și prin care isi pot recupera investitiile intr-un termen cat mai scurt. Evenimentul va pune la aceeasi masa un grup de specialisti in tehnologie si marketing cu o bogata experienta pe nisa turismului romanesc. Acestia vor vorbi despre experientele proprii, ii vor ajuta pe participanti sa rezolve o serie din problemele existente si ii vor invata cum sa evite greselile costisitoare. Programul este structurat astfel:

20 martie – conferinta cu focus pe cele mai recente tehnologii din domeniul comertului electronic și pe cele mai eficiente strategii de marketing online;

21 martie – curs aplicat pe dezvoltarea unei strategii de promovare pe Google, prin email si pe Facebook; Evenimentul va fi prezidat de moderatorul Alex Filip, fondatorul Eventur, și va avea ca invitati profesionisti locali in marketing, advertising, online si turism. Printre acestia se vor afla si: Alexandru Lapusan – CEO & Founding Partner Zitec, Monica Jitariuc – Managing Director The Practice si Razvan Pascu – Tourism Marketing Consultant Travel Communication Romania. Din public vor face parte aproximativ 250 de participanti: manageri si directori executivi din agentii de turism, sefi ai departamentelor de comunicare si marketing, reprezentanti ai lanturilor hoteliere si companiilor aeriene, dezvoltatori de tehnologii, consultanti in turism si marketing online.

Bineinteles Travelica va fi prezent la eveniment, deci ne vedem acolo !

Tags : Romanian Digital Travel Conference