close
Elvetia

Hotel fara pereti in Alpii Elvetieni

Ceea ce va prezentam mai jos nu este o gluma, ba chiar din contra, a devenit atat de popular incat proprietarii sunt in discutii cu autoritatile pentru a const amenaja un astfel de spatiu si in alte zone montane.

Cum suna o camera de hotel fara pereti? Dar undeva la munte? Fara acoperis deasupra capului? Ei bine, iata ca se poate, iar daca cumva credeati ca asta e gratis, aflati ca trebuie sa platiti 210 Euro pe noapte pentru a sta intr-un astfel de loc.
hotel fara pereti
Null Stern Hotel (care in germana ar insemna „hotel de 0 stele”) e primul concept de open air hotel din Europa. Este situat in apropierea cotei 2000 si are tot ce ar avea o camera de hotel obisnuita, in afara de pereti, baie si altele asemenatoare. Daca vi se pare de neconceput un astfel de concept, aflati ca ideea a prins atat de mult incat in momentul de fata exista rezervari pana la sfarsitul anului 2017.
null-stern2
Bineinteles, nu se pune problema ca oaspetii sa stea in acest loc in cazul in care vremea nu tine cu ei, existand posibilitati de cazare la circa 20 de minute de mers pe jos. De fapt, ideea e ca hotelul nu mai e marginit de ziduri, ci hotelul devine intreaga Elvetie, ori scapand de limitarea aceasta, peisajul si cerul senin al Alpilor vazut dintr-o zona in care nu exista lumina artificiala, intreaga experienta este fantastica!
null-stern5
Pentru ca oaspetii sa nu fie nevoiti sa care prea mult cu ei, cei care au amenajat Null Stern ofera „room service” si 2 mese, care intra in pretul camerei per noapte.