close
widder1

Hotelul de lux Widder se află aproape de celebra stradă comercială Bahnhofstrasse, în centrul istoric al oraşului Zurich. Nouă clădiri alcătuiesc hotelul, acestea datând din Evul Mediu.  Hotelul a fost deschis în 1995, după o perioadă de construcție de aproape zece ani.

Este un fel de muzeu. Arhitecta elvețiană Tilla Theus a creat o capodoperă. Piesele originale rafinat  au fost combinate cu un design contemporan. Este o simbioză între vechi şi nou. Dispune de 42 camere și 7 apartamente  care vă invită  să descoperiţi vechiul  din  nou și noul din vechi. Sunt mobilate cu antichități și opere de artă ale unor artiști apreciaţi, cum ar fi Robert Rauschenberg și Andy Warhol.  Este şi design semnat de Le Corbusier, Mies van der Rohe şi Eileen Gray. Camerele sunt unice, una dintre camere are seif medieval, alta o masă de metal care se învârte.

Toate camerele sunt dotate cu o conexiune modem, Wireless LAN,  TV cu ecran plat B & O și stereo, un sistem de comunicare Quadriga și două linii telefonice. Printre facilităţile hotelului se numără şi  o bibliotecă, o sală de fitness,  un centru de afaceri.

widder2
widder3

Scara spectaculoasă din oţel din hotel este ceva unic în lume, aceasta legând clădirile hotelului între ele.

În Pavilionul de Sticlă de la Hotelul Widder se  ia  micul dejun.

La Restaurantul Turmstubli  puteţi  gusta mâncăruri alese.

Adresă hotel:
Rennweg 7
8001 Zürich
Elveția
Telefon:  41 44 224 25 26

Tags : elvetiahotelwidder