close
In luna de miere

Idei de destinatii exotice pentru luna de miere

In mod traditional, lumea investeste masivv in luna de miere, mergand pe un rationament destul de practic: daca, de regula, se merge in cuplu intr-o tara straina, cat inca nu e si un copil la mijloc, cu care calatoriile sunt ceva mai dificile. Asadar, astazi va prezentam cateva idei de destinatii exotice pentru luna de miere.

1) Mountain Pine Ridge Reserve in Belize, o tara mica din America Centrala.
E un resort exclusivist, cu o capacitate de 20 de suite, care ii apartine celebrului Francis Ford Coppola, acesta achizitionand acest loc initial pentru el si pentru familia sa. Astazi, in schimb, este
mountain-pine-ridge-reserve

2) Playa del Carmen, Mexico – poate ati auzit despre Playa del Carmen, una dintre cele mai populare locurin de vacanta si pentru luna de miere, fiind relativ multe hoteluri si resorturi care ofera bungalouri cu iesire directa pe plaja.
playa-del-carmen-mexic

3) Dubai. Personal, nu imi place ideea, pur si simplu pentru ca sunt mai traditional de fel, iar o opulenta artificiala, facuta strict in scop comercial, intr-o tara in care Sharia se aplica activ, nu sunt lucruri tocmai pe placul meu. Totusi, daca va doriti asta, sunt numeroase hoteluri de lux si oportunitati unice in lume pentru cei cu bugete mari.
dubai-uae-1

4) Insula de Nord, in lantul Seychelles. Lantul de insule este superb, un loc paradisiac, inclusiv economic, dar si pentru luna de miere. Stereotipurile despre oamenii (bogati) care vin aici sunt cat se poate de adevarate, totusi.
seychelles

5) Tsarabaanjina, Madagascar – un loc pe care eu l-as include pe lista destinatiilor de vazut cel putin o data in viata, iar asta pentru ca e magic. Suficient de necunoscut cat sa nu fie suprapopulat si suficient
tsarabaanjina-madagascar

6) Marrakesh, Maroc – ok, un loc nu tocmai traditional pentru astfel de vacante, insa in ultima vreme, in afara marilor orase s-au amenajat hoteluri in care ospitalitatea arabeascca intrece orice altceva ati mai avut parte pana acum. In plus, souk-urile sunt mereu pline de forfota si locuri bune de unde sa veniti cu amintiri proaspete.
marrakesh-morocco