close

Sentimentul de iubire este unul din cele mai importante in viata unui om. Suntem persoane ce mereu mergem in cautarea sufletului pereche, a acelei jumatati ce ne ajuta sa ne creeam intregul. Iar in momentul in care am gasit jumatatea ne dorim sa strigam cat putem de tare „Ea/El este!” si sa ne materializam relatia. Cea mai importanta certificare a relatiei noastre este casatoria. Dupa acest moment minunat si dupa petrecerea casatoriei, inevitabil ne dorim sa plecam undeva cu persoana iubita, departe de privirile tuturor. Eu va recomand sa incercati o croaziera pentru luna voatra de miere. Fie ca este una exotica sau prin tarile europene, cu siguranta va veti distra si relaxa extraordinar de mult.

croaziera luna de miere (1)

Exista diferite tipuri de croaziere in functie de bugetul si preferintele fiecaruia. Acestea acum au ajuns sa nu mai fie un lucru de neatins. Ele astazi sunt un vis ce poate deveni realitate la preturi foarte accesibile.

In momentul in care alegeti sa mergeti in croaziera in afara de buget, trebuie sa luati in calcul ce destinatii vreti sa vedeti si in ce porturi poposeste vasul. Este foarte important sa ajungeti acolo unde va doriti si sa simtit ca va regasiti in fiecare oras pe care il vzitati in calatoria voastra. Doar in aceste momente doar voi si fericirea voastra conteaza. Toate grijile si problemele sunt lasate acasa.

Proprietarii vaselor de croaziera stiu ca sunt foarte multi tineri casatoriti ce aleg sa isi petreaca luna de miere la bordul vasului lor. Si special pentru acestia au pregatiti o serie de facilitati si activitati care sa ii faca sa se simta invitatii principali.

Trebuie sa va spun ca sunt destul de putine vase de croaziera ce pleaca din portul nostru de la Constanta. Cele cu destinatii superbe, din cate am observat eu, au de obicei plecare din Venetia sau Istanbul.

croaziera luna de miere (4)

Sa stiti ca pentru turistii din alte continente Europa ramane locul cu cele mai romantice orase din lume. Desi noi incercam sa mergem catre ei din ce in ce mai mult, ei aleg sa isi petreaca sejururile in regiunea noastra.
Bineinteles ca fiecare tara din lumea asta are locurile sale captivante ce abia asteapta sa le explorati si sa le imbratisati.

Indiferent de preferinte in materie de destinatie, trebuie sa alegeti acel loc in care sa simtiti ca respirati dragoste la fiecare pas.

Cu siguranta sunt foarte multi dintre voi ce iubesc destinatiile tropicale. PEntru acestea vasele de Croaziera ofera o stationare chiar si de cateva zile in port. Astfel va veti putea bucura de zile la soare in hamac sau pe sezlong.

croaziera luna de miere (3)

Pe langa momentele minunate petrecute in porturi, nici de la bordul vasului nu trebuie neglizate. Aici in fiecare dimineata, inainte de micul dejun veti primi programul pentru intreaga zi. Acolo va sunt mentionate activitatile la care puteti lua parte si care sunt gratuite, oferite din partea companiei. In general, in fiecare seara se realizeaza petreceri cu tematica si care reusesc sa antreneze toti pasagerii. Pe timp de zi puteti sta la piscina si sa va bronzati. Asta bineinteles daca ati ales o croaziera prin tari calde sau intr-o perioada prielnica. Trebuie sa va spun ca exista si croaziere ce va plimba prin tarile mai zgarcite in ceea ce privescte o temperatura ridicata. Acestea de obicei au si preturi mai mari. Nu sunt foarte multe persoane ce le aleg si conducerea vasului trebuie sa isi acopere cheltuielile minime.

 croaziera luna de miere (2)

Am primit saptamana trecuta o impresie in ceea ce priveste luna de miere petrecuta pe un vas de croaziera. Astept si povestile voastre! Mi le puteti scrie intr-un comentariu in rubrica dedicata a articolului sau pe email !

Tags : croazieraluna de miere