close

Daca tot am vorbit in urma cu putin timp despre cum sa va planificati luna de miere si cum sa alegeti destinatia perfecta, astazi va voi fascina privirile cu o colectie de resorturi pe apa! Evident ca acestea se afla pe acele insule exotice de care am tot vorbit! Este deosebit de interesant cum au puterea de a aduce zambete si fericire pe chipurile indragostitilor. Nimic nu se compara cu sentimentul de a va trezi dimineata si de a simti cum soarele va mangaie chipurile prin reflexia sa in apa ce va inconjoara camera.

Majoritatea dintre ele sunt formate din mai multe casute individuale construite deasupra nivelului marii sau oceanului. In general sunt asezate in aproprierea plajei si fac legatura cu aceasta prin intermediul unor poduri din lemn. De altfel si traseul de la o casuta la alta este un adevarat labirint al pontoanelor. In acelasi timp unele resorturi au cate o punte pentru fiecare in parte si nu creaza conexiuni intre ele.

In interior acestea sunt cat mai moderne, utlate cu baie proprie. Exista resorturi care au podeaua din sticla si astfel veti putea admira din pat vietatile marine. Si forma patului depinde de la un hotel la altul, astfel unele dintre ele au paturi tip baldachin sau altele unul simplu dublu.

Dar pentru romantismul vostru incurabil va las acum in compania unor resorturi pe apa care va vor convinge sa petreceti un sejur exotic:

1. Four Season Resort Bora Bora, Bora Bora, Polinezia Franceza

resorturi pe apa (5)

2. The S. Regis Bora Bora, Bora Bora , Polinezia Franceza

resorturi pe apa (6)

3. Hilton Moorea la Ora Beach Resort, Moorea, Polinezia Franceza

resorturi pe apa (8)

4. Gili Lankanfushi Maldives, Male Atoll, Maldive

resorturi pe apa (9)

5. Sofitel Moreea Lagoon Resort & Spa, Moorea, Polinezia Franceza

resorturi pe apa (7)

6. Cocoa Island by COMO, Male Atoll, Maldive

resorturi pe apa (10)

7. Pangkor Laut Resort, Pangkor, Malaysia

resorturi pe apa (1)

8. Song Saa Private Island, Sihanoukville, Cambodia

resorturi pe apa (2)
9. Cayo, Espanto, Ambergris Caye, Belize

resorturi pe apa (3)

10. Rosewood Mayakoba, Playa Del Carmen, Mexic

resorturi pe apa (4)

Daca v-am facut sa visati macar pentru cateva secunde si sa va imaginati ca sunteti acum acolo, inseamna ca mi-am facut treaba pe ziua de azi. Special pentru voi am ales aceste resorturi ce reusesc sa rasfete simturile turistilor ce le trec pragul la infinit. Asa ca daca va planuiti o luna de miere perfecta nu ezitati sa alegeti una din destinatiile de mai sus si sa va bucurati de locuri de cazare pe care ele vi le ofera.

 Daca voi mai stiti alte resorturi pe apa va astept sugestiile printr-un comentariu la acest articol sau prin email !

[ Sursa fotografii: www.tripadvisor.com ]

Tags : luna de miereresorturi pe apavacanta exotica