close

In aceasta frumoasa zi de duminica m-am gandit sa inchei, deocamdata, seria articolelor despre luna de miere. Si cum altfel daca nu cu un articol pentru toate cuplurile nonconformiste. Si cand spun asta ma refer la toti cei care aleg sa isi petreaca luna de miere la munte, printre troiene de zapada in detrimentul destinatiilor calde. Bineinteles ca ambii parteneri trebuie sa indrageasca anotimpul de iarna si sporturile specifice.

Amintiti-va ca v-am spus intr-un articol anterior ca trebuie sa ajungeti mereu la un punct comun pentru a va garanta succesul vacantei voastre.

luna de miere la munte (1)

Pentru cuplurile foarte active si aventuroase, o saptamana la munte inconjurati numai de omat poate fi cea mai idilica experienta. Si pentru ca este vorba de luna voastra de miere, va recomand sa nu mergeti in statiunile extrem de vizitate de romani de pe Valea Prahovei, Bulgaria sau Austria.

Incercati sa plecati cat ai departe, sa le alegeti pe cele care sa va rasfete toate simturile. Desi veti cheltui mai multi bani cu siguranta acestia vor merita. De exemplu, Elvetia este o tara care are niste partii incredibile si peisaje fascinante oferite de Alpi, dar veti cheltui destul de mult. Va reamintesc ca este una din cele mai scumpe tari Europene.

luna de miere la munte (2)Eu daca as da timpul inapoi si as fi pus in situatia de a imi face luna de miere la munte, iarna, cu siguranta m-as caza intr-un sat. As fugi de statiunile aglomerate. Satele de munte mereu sunt incarcate de magie si oamenii sunt extrem de calzi si primitori. Acolo voi trebuie sa fiti personajele principale. Natura trebuie sa va imbratiseze si sa va admire iubire, nu invers. Plus ca in sate puteti sa inchiriati sanii sau trasuri trase de cai si sa mergeti sa cutrierati imprejurimile ninse.

Cred ca aceasta activitate va va face sa va simtiti ca in povesti si veti face o mica plimbare in timp. Veti simti cum era in perioada aristocratica cand oamenii acordau o mai mare importanta sentimentelor.

luna de miere la munte (3)Sa va mai adaug ca serviciile de cazare in statiunile montane mi se par mult mai luxoase si mai elegante. Veti putea sa stati in jacuzzi afara, incojurati de zapada, iar apoi sa mergeti la o piscina interioara acoperita. Toate acestea sunt ideale dupa o zi petrecuta pe partie pentru ca aveti nevoie sa va incalziti si sa va relaxati.

Hai sa facem un joc de imaginatie: voi stati afara in jacuzzi sau in piscina acoperita si incepe sa ninga. Fulgii timizi de zapada se vor juca in parul vostru si va vor mangaia chipurile. Nu-i asa ca este un sentiment si o imagine unica pe care nicio insula tropicala!

luna de miere la munte (4)

Daca v-am convins sa va sarbatoriti luna de miere la munte in perioada iernii, prietenii mei de la Click Travel va pot ajuta sa va planificati cea mai frumoasa vacanta !

Tags : luna de miere la muntevacanta la munte