close
Destinatii ⇣Romania

La Bucureşti şi Sibiu au loc două târguri importante

Pe 16 noiembrie s-a deschis Târgul de Turism de la Bucureşti. Este a 38-a ediție a Târgului de Turism al României. Ţine până pe 19 noiembrie.

La Romexpo,  peste 200 de participanți vor veni cu oferte avantajoase pentru  vacanțele de Crăciun și Anul Nou, sejururi la schi,  early booking şi city-break-uri pentru excursiile din  perioada primăvară-vară 2018.

La târg, pasionaţii de călătorii  vor putea găsi oferte pentru diverse destinaţii europene: Grecia,  Bulgaria,  Turcia,  Italia, Spania, Franța,  Austria, Marea Britanie, dar și pentru destinaţii exotice: Maldive, Caraibe,  Mauritius, Madagascar, Reunion, Singapore, Seychelles.

Reducerile aplicate  vor ajunge până la 50%.

Programul de vizitare al Târgului de Turism al României este, în zilele de 16, 17 şi 18 noiembrie,  între orele 10:00 și 18:00, iar pe 19

noiembrie între 10:00 şi 16:00.

Din 17 noiembrie are loc la Sibiu a 10-a ediţie a Târgului de Crăciun. Ţine până pe 3 ianuarie 2018. Poate fi vizitat în fiecare zi, de la 10:00 la 22:00. Prima ediţie a avut loc în 2007.

 

Sunt peste 90 de expozanți din țară și străinătate, cel mai mare număr de când se desfăşoară acest târg. Vor fi şi diverse atracţii pentru copii. Va putea fi admirată o proiecţie de amploare pe clădirile din Piața Mare a oraşului.

Este  singurul târg de Crăciun din România cunoscut în străinătate, atrăgând  numeroşi  turiști anual.

Printre atracţiile pentru copii se numără Atelierul lui Moș Crăciun  care este vizitat în fiecare an de peste 3.000 de  copii care fac rezervări înainte  cu o lună, Parcul lui Moș Crăciun, un parc de distracții pentru copii care un carusel construit special pentru această ocazie, proiectul de city-break pentru evenimente, ceva nou în domeniu care are succes,  aproape orice hotel și pensiune din zonă oferind un pachet atractiv  pentru vizitarea Târgului de Crăciun de la Sibiu.

 

Tags : bucurestisibiutarguri