close
Modemuseum-Antwerpen

Antwerpen este al doilea oraş ca mărime după Bruxelles.

Muzeul Modei din Antwerpen a fost deschis în septembrie 2002. Are un pasaj din lemn care conduce spre o terasă triunghiulară, de unde puteţi admira centrul oraşului.

Muzeul de Modă Momu expune peste 25.000 de articole vestimentare corespunzătoare fiecărei epoci  ( haine, broderii), dar şi pantofi, accesorii. Pot fi văzute şi colecţiile designerilor contemporani celebri.

Muzeul este deschis de marţi până duminică de la 10 la 18. Biletul costă 7 euro pentru adulţi, copiii  care au  6 ani putând intra gratuit.

Cazare: Hotelul Ramada Plaza, la 10 minute de mers pe jos de centrul oraşului.

Veţi  putea vizita uşor  unele obiective turistice ale orașului, printre care centrul istoric, Casa memorială a lui Rubens, Grădina Zoologică sau Catedrala din Antwerpen.   Ate obiective: Parcul Aquatopia, Muzeul Diamantelor, Muzeul de Artă Modernă, Castelul Het Steen, Muzeul Național Maritim.

castelantwerpCastelul Het Steen

Aeroportul Internațional din Antwerpen se află la  4,5 kilometri  de Hotelul Ramada Plaza. Printre serviciile oferite de acest hotel se numără și transportul de la aeroport la hotel, dar este percepută o taxa suplimentară.

Gara este la 3,5 kilometri de Hotelul Ramada Plaza. Hotelul dispune și de o parcare privată cu preţul de 12,5 euro pe zi.

Tags : belgiamodamuzeu