close
Companii aeriene

WizzAir lanseaza 3 rute noi, printre care si Cluj – Munchen

Vesti bune pentru calatorii profesionisti si nu numai: in cadrul programului de extindere, operatorul maghiar WizzAir lanseaza 3 rute noi in Romania, dar doar din primavara anului 2016.

Acestea vor fi:
1) Cluj Napoca – Munchen (Memmingen, de fapt, un oras micut), disponibil de pe 26 martie 2016;
2) Bucuresti – Hamburg (Lubeck), disponibil din 20 mai 2016;
3) Bucuresti – Glasgow, disponibil din 21 mai 2016;

Toate trei cursele vor fi operate cu o frecventa de 2 zboruri pe saptamana, cu mentiunea ca atat Cluj – Munchen si Bucuresti – Hamburg vor fi operate in zilele de luni si vineri, iar Bucuresti – Glasgow va fi operat in zilele de marti si sambata.
wizz-air
Pentru cei care isi planifica vacantele inca de pe acum, poate ar fi bine sa va luati biletele cat de repede, mai ales ca preturile inaugurale sunt la promotie si pornesc de la doar 129 de lei.

Concurenta pe piata transportului aerian low cost se inaspreste in Romania, mai ales ca pe piata incep sa patrunda si jucatori mari care ofera servicii mai ieftine, nu neaparat low cost, dar accesibile, astfel ca operatorii low cost se vad nevoiti sa isi schimbe strategia din mers pentru a putea face fata schimbarilor de situatie.

De exemplu, una dintre modificari presupune si o crestere a frecventei de zbor. De exemplu, vor creste numarul de zboruri saptamanale din Bucuresti si Timisoara catre Timisoara, la fel si numarul de zboruri din Cluj Napoca catre Nuremberg, la care se adauga si o crestere a capacitatii de transport per zbor, in conditiile in care cele 2 baze vor primi aeronave Airbus A321, fiecare cu o capacitate de 230 de locuri.