close
Singapore

Obiective turistice in Singapore

Daca vorbim de Singapore, vorbim de o metropola din ce in ce mai populara, atat pentru mediul de business, cat si pentru turisti. Astazi nu vorbim despre sfera economica din acest loc, ci despre cateva dintre cele mai importante obiective turistice in Singapore. Asadar, intr-o ordine total aleatorie, iata ce ar trebui sa vizitati cat timp sunteti acolo:

1) Gradina botanica din Singapore: este una dintre cele mai marei gradini botanice asiatice si este deschisa de dimineata de la 5 pana la miezul noptii.
gradina botanica singapore

2) Dati o fuga prin Tiong Bahru. E un cartier de shopping, cu magazine de toate tipurile, in care va puteti pierde si in care, daca nu sunteti atenti, ramaneti rapid fara buget.
Tiong Bahru

3) Una dintre cele mai populare mancaruri din Singapore este banalul piept de pui cu orez, dar servit cu sosuri si cu legume. Cea mai populara versiune este Wee Nam Kee Hainanese.
Wee Nam Kee Hainanese orez

4) Dati o tura cu Singapore Flyer. E o punte de observatie rotatorie amplasata la aproape 200 de metri inaltime, intr-un loc in care marele oras se vede in toata splendoarea lui.
Singapore Flyer

5) Daca vreti sa stati un pic la aer curat, atunci vizitati Haw Par Villa. E un parc imens, cu peste 1000 de statui din simbolistica religioasa asiatica.
Haw Par Villa

6) Numai pe unul dintre bulevarde, Orchard Road, sunt nu mai putin de 22 de mall-uri, in care sunt comercializate peste 5000 de brand-uri.
orchard road

7) Gradina zoologica din Singapore este de asemenea un loc superb pentru a petrece o dupa amiaza, plus ca in unele cazuri puteti sa hraniti animalele sub supravegherea ingrijitorilor.
singapore zoo

8) Vizitati puntea de observatie de pe Marina Bay Sands Hotel. Piscina infinity e accesibila doar oaspetilor hotelului, dar puntea de observatie e disponibila si turistilor (contra cost).
Marina Bay Sands SkyPark

9) In weekend-uri, mergeti seara la Muzeul National. Deseori au loc proiectii in aer liber si multe alte evenimente culturale.
muzeul national

10) Vizitati Singapore’s Night Safari. E o gradina zoologica deschisa noaptea exclusiv, in care puteti vedea animalele nocturne in habitatul lor, plus ca mai tot timpul au loc si spectacole cu flacari si multe alte activitati spectaculoase.
singapore night safari