close

O tu frumos Paris, capitala a iubirii si a tuturor sentimentelor frumoase! Ei bine anul acesta va primeste pe toti cei care iubesc, au iubit sau care vor sa se indragosteasca. Si cu siguranta va veti indragosti iremedial de acest oras. Un oras care sclipeste si care va imbratiseaza in orice moment al anului cu multa caldura. Iar in cadrul acestui program Senior Voyage veti avea excursii organizate care va vor ajuta sa descoperiti Parisul. Sa patrundeti subtil in viata sa cotidiana si sa traiti pentru cateva zile stilul parizian.

senior voyage (1)

In prima zi veti avea parte de un tur panoramic cu autocarul in Orasul Luminilor: L’Arc de Triomphe, Champs Elysees, Grand Palais, Petit Palais, Place de la Concorde, Podul Alexandru al III-lea, Tour Eiffel, L`ecole Militaire.

Profitati azi de super pachetul Senior Voyage la Paris incepand de la 295 euro/persoana/sejur

date de plecare: 02.04, 30.04, 07.05, 14.05, 21.05, 28.05. 2014

senior voyage (2)

Servicii incluse
– Biletul de avion Bucuresti – Paris (Beauvais) – Bucuresti
– Transfer aeroport– hotel– aeroport
– 4 nopti de cazare
– Mic dejun
– Asistenta turistica pentru intreaga perioada

senior voyage (3)

BONUS
1.  1/2 zi excursie optionala  BONUS pentru  posesorii de SENIOR VOYAGE CLUB CARD (Paris)
2. Reducere 10% la pachetul de excursii optionale la achizitionarea a 3 excursii optionale pentru posesorii de SENIOR VOYAGE CLUB CARD
3. Reducere 5% la pachetul de excursii optionale la achizitionarea a 3 excursii optionale pentru cei care nu sunt posesori de SENIOR VOYAGE CLUB CARD
4. Posesorii de SENIOR VOYAGE CLUB CARD nu achita suplimentul de 30 euro de non-senior .

senior voyage (4)

Nu sunt incluse:
– Taxele de aeroport 95 euro/ persoana
– Asigurarea medicala de calatorie si asigurarea storno – nu sunt obligatorii insa agentia va recomanda sa le incheiati.
– Intrarile la obiectivele turistice si alte taxe si cheltuieli personale.

senior voyage (6)

102-25_4DImageDoc

Faceti un cadou frumos bunicilor sau parintilor vostri. Este un fel minunat prin care le multumiti ca exista in viata voastra, ca inca ii mai aveti aproape si ca v-au ajutat sa deveniti ceea ce sunteti astazi! De altfel puteti beneficia chiar si voi de reducerea Senior Voyage daca sunteti cazati cu un senior in camera. Persoanele senioare carora li se adreseaza pachetul trebuie sa aiba peste 55 de ani. Asa ca profitati si mergeti in excursie cu persoanele importante din viata voastra. Nu uitati sa le rasfatati in fiecare zi pentru ca viata e imprevizibila si nu stiti cand se termina. Programele Senior Voyage va ajuta sa nu regretati clipe nepetrecute in viata! Va ajuta sa fiti calatori prin lume alaturi de persoanele care v-au dat viata!

senior voyage (7)

Click Travel va ajuta sa le aratai membrilor familiei cat de importanti sunt pentru voi!

Tags : senior voyage