close
Ungaria

Hotel Gondola din Debrecen

Va promiteam in articolul anterior ca o sa va scriu despre Hotel Gondola din Debrecen, solutie pe care am fost nevoiti sa o alegem din cauza reticentei localnicilor din Hajduszoboszlo de a ne caza pentru o singura noapte (pe motiv ca era prea mare deranjul).

Mergand pe rationamentul ca nu vom gasi cazare nicaieri in zona de sate, am plecat spre Debrecen, un oras aflat la circa 20 de kilometri. Am evitat pensiunile amenajate deasupra barurilor, tocmai in ideea in care sunt frecventate de lume dubioasa si ne-am orientat spre pensiuni de sine statatoare. Bineinteles, nu am gasit loc, iar preturile hotelurilor din zona centrala erau prea mari pentru bugetul nostru.

Am gasit intr-un final un hotel in apropiere de centrul Debrecenului, Hotel Gondola, care avea 4 stele afisate la exterior. Ni s-au cerut 40 de Euro pe noapte (pentru care nu am primit factura sau chitanta) si am acceptat, in mare parte pentru ca era tarziu si eram obositi. Totusi, s-a dovedit a fi o alegere deloc buna deoarece:
20150809_090750

20150809_090551

20150809_090636

20150809_090619

20150809_090607

1) nu era aer conditionat, ceea ce a fost o problema tinand cont ca temperatura era pe timp de seara la peste 30 de grade.

2) hotelul este in apropierea centrului, insa de asemenea, pe unul dintre bulevardele principale. Asta a insemnat ca am auzit din plin fiecare motor in parte. Norocul nostru a fost ca eram foarte obositi si am adormit bustean;

3) Asternuturile erau foarte uzate si nici macar nu acopereau tot patul.

4) Cabina de dus arata dezastruos, dupa cum se vede in poza de mai sus. Cabina de dus era mica, cu o draperie de plastic de care invariabil te atingeai.

5) Camera era decorata cu flori de plastic, la fel si baia, si cu un desen tras la xerox color si inramat. In plus, cred ca nici nu eram nascut atunci cand televizorul din camera a fost produs.

Altfel, staff-ul a fost prietenos, iar patul cat de cat confortabil, motiv pentru care zic ca Gondola Hotel din Debrecen este o optiune numai daca nimic altceva decent nu este disponibil.