close
Unde si cand sa mergi ⇣

Vacante ieftine in perioada de toamna 2015

V-ati saturat de cozile interminabile de la principalele obiective turistice de pe perioada verii? De statul in asteptare sub soarele arzator laolalta cu oameni la fel de nervosi si de iritati? Atunci poate ar fi bine sa renuntati la vacantele in timpul sezonului, asta daca vreti sa calatoriti si nu sa stati la plaja, si sa va reprogramati vacantele in perioada septembrie – octombrie si poate chiar si in prima parte a lui noiembrie, tocmai pentru a putea profita de vremea inca acceptabila, dar perfecta pentru ajuns prin tari straine.

De ce e mai putina lume in august? Pai, e logic daca stati sa va ganditi:
1) incepe scoala, deci cei mici sunt ocupati;
2) perioada de concedii s-a terminat in mai toate locurile, ceea ce inseamna turisti mai putin.

Nu e de mirare ca atunci cand vorbim de vacante ieftine in 2015, in perioada aceasta, sa gasim oferte de vacanta in Thassos de la 500 de lei pentru 7 zile, pentru 2 persoane, zbouri de la Bucuresti catre Roma si retur la preturi mai ieftine decat calatoriile Bucuresti – Timisoara – Bucuresti si asa mai departe.

E o ocazie buna sa profitati ca sunt cozi infinit mai mici la principalele obiective turistice, dar si preturi mult mai mici la transport si chiar la cazare. Daca credeti ca veti prinde vreodata in perioada de varf fantana Trevi din Roma numai pentru voi sau sa puteti lua bilete la oricare dintre muzeele mari fara a sta la coada, sunteti naivi, dupa cum o pot confirma toti cei care au sperat la o astfel de experienta si care au avut un soc cand au vazut realitatea.

Un alt avantaj e cel al lipsei aglomeratiei. Daca vremea tine cu voi, odata ce ajungeti in locul propus, inchiriati biciclete si plimbati-va in siguranta prin oras, fara sa mai platiti bani multi pe transport. Locurile de interes oricum sunt relativ apropiate, deci nu faceti un efort prea mare.

In plus, nici macar nu aveti nevoie de vreme buna pentru a vizita muzee sau alte obiective turistice, cu toate ca vremea buna ar fi un plus destul de mare.
Monte-Carlo-Harbour