close

Toti pasionatii fotbalului sa se pregateasca ! In perioada 12 iunie – 13 iulie 2014 se va desfasura Campionatul Mondial  Fifa 2014 ! Tara gazda de anul acesta a celui mai important eveniment din lumea sportului este Brazilia. Aceasta minunata tara gazduieste pentru a doua oara campionatul mondial, prima data fiind in anul 1950.

Fifa World Cup este cu siguranta evenimentul ce reuseste anual sa stranga, intr-un singur loc, oameni din toate colturile lumii, sa ii faca sa vibreze impreuna si sa bucure de unele din cele mai bune meciuri din lume.

fifa world cup (3)

Pentru acest campionat Brazilia si-a pus la dispozitie 12 stadioane din 12 orase cheie ale tarii. Bineinteles ca acestea au o capacitate extraordinar de mare pentru a putea sa gazduiasca toti impatimitii fotbalului ce vor alege sa fie prezenti la eveniment. In continuare va voi enumera orasele si stadioanele pe care se vor juca cele mai importante meciuri de fotbal din lume:

– Bello Horizonte : Estadio Mineirao

– Brasilia: Estadio Nacional

– Cuiaba: Arena Pantanal

– Curitiba: Arena da Baixada

– Fortaleza: Estadio Castelao

– Manaus: Arena Amazonia

– Natal: Estadio das Dunas

– Porto Alegre: Estadio Beira-Rio

– Recife: Arena Pernambuco

– Rio de Janeiro: Estadio do Maracana

– Salvador: Arena Fonte Nova

– Sao Paulo: Arena de Sao Paulo

fifa world cup (2)

Pe langa amploarea evenimentului, in momentul in care veti ajunge aici magia acestor orase va va amplifica fiecare traire, fiecare emotie. Sunt orase de legenda ale Braziliei si foarte bogate in istorie si traditii. Asa ca in momentele in care nu sunteti pe stadion va recomand sa mergeti la plimbare prin oras. Si uite cum veti impaca utilul cu placutul: veti urmari cele mai importante meciuri de fotbal si veti avea parte de o vacanta sud-americana.

Numarul de bilete puse in vanzare este de ordinul milioanelor. Inchipuiti-va ca in primele 5 ore de la punerea lor in vanzare au fost achizitionate 203,330 de bilete.

Fiecare pasionat de fotbal sau sustinator al echipe tarii sale se grabeste sa isi cumpere bilet pentru ca organizatorii preconizeaza ca se vor epuiza destul de repede. Este si normal, doar este cel mai asteptat eveniment al anului din lumea fotbalului.

Urmatoarele 32 de echipe, s-au calificat pentru turneul final:

fifa world cup (1) Din pacate Romania nu se numara printre echipele de fotbal participante la campionat.

Daca va doriti sa mergeti la Fifa World Cup 2014, va recomand cu incredere sa apelati la serviciile  agentiei Click Travel. Consultantii lor in turism va vor oferi informatii si va vor ajuta sa gasiti cea mai buna varianta de cazare si de zbor pentru Brazilia. De asemenea acestia va vor ajuta sa achitionati bilete de intrare la acest eveniment.

Mai multe detalii despre cum ii puteti contacta gasiti aici.

Tags : fifa world cup 2014