close
Hoteluri

Aldrovandi Villa Borghese 5*- rafinament in centrul Romei!

Am tot vorbit despre destinatii minunate pe care le puteti vizita, dar a trecut ceva timp de cand nu v-am mai recomandat si o unitate de cazare. Cum in articolul de ieri v-am vorbit despre cele mai cautate destinatii ale lui 2014 si printre ele se numara si Roma, va voi prezenta astazi o minunata vila! Mentionez ca Aldrovandi Villa Borghese 5* este amplasata intr-una din cele mai luxoae zone ale Romei si se bucura de istoria burgheza ce o inconjoara.

Cu siguranta este unul din cele mai luxoase hoteluri din Roma si care isi merita fiecare banut cheltuit aici. Este o proprietate superba ce ofera un numar de aproximativ 108 camere de cazare, din care 16 sunt apartamente si o camera Royal Suite.

Trebuie sa va spun ca vila –hotel a fost renovata de curand si a fost redecorat in stilul anilor de glorie ai aristocratiei.

Trebuie sa stiti ca aici a fost candva o manastire ce evident inca si-a pastrat curtea verde si spatioasa. In plus fata de acea perioada a fost adaugata si o piscina incalzita si o terasa de vara unde turistii pot servi masa in orice moment al zilei.

Aldrovandi Villa Borghese  (3)

Aldrovandi Villa Borghese  (1)

Aldrovandi Villa Borghese  (2)

De fiecare data cand ma uit la aceast piscina si la natura ce o inconjoara ma simt ca intr-o poveste. Este exact acel gen de loc care are puterea sa te rasfete si sa te ajute sa iti creezi propriul basm in care nimeni nu iti poate face rau.

Aldrovandi Villa Borghese  (4)

Dormitoarele elegante oferite de Aldrovandi Villa Borghese cu siguranta va vor fascina:

Aldrovandi Villa Borghese  (5)

Aldrovandi Villa Borghese  (6)

Aldrovandi Villa Borghese  (7)

Aldrovandi Villa Borghese  (8)

Trebuie sa stiti ca Vila are un centru Spa extraordinar si recunoscut in toata regiunea. Aici puteti beneficia de cele mai relaxante masaje de relaxare sau tratamente corporale. Serviciile de infrumusetare sunt create atat pentru femei cat si pentru barbati. Pentru fiecare in parte si in functie de nevoile fiecaruia, conducerea SPA-ului a avut grija sa creeze pachete specifice.

Va recomand neaparat sa serviti masa la restaurantul hotelului. Acesta se numara printre cele mai bune si mai rafinate din Roma. Mancarea este exceptionala, iar personalul extrem de atent la cerintele voastre.

Trebuie sa va spun ca pretul unei nopti de cazare aici este pe masura. Acesta pleaca de la aproximativ 300 euro/ noapte/ camera.  Tariful variaza in functie de camera pe care o alegeti si de perioada in care va decideti sa popositi prin Roma.

Va astept parerile cu privire la acest hotel in rubrica de comentarii a articolului sau prin email !

Tags : Aldrovandi Villa Borghese