close
Hoteluri

Hoteluri bizare din toata lumea

Sunt unele hoteluri bizare facute mai mult sa impresioneze, tocmai pentru a da ocazia oaspetilor sa se laude cu locul in care s-au cazat in vacanta/calatorie. Pentru astazi v-am pregatit o mica colectie, impreuna cu cateva cuvinte despre fiecare hotel in parte.

1. No man’s fort – un fost punct de lupta anti-aerian transformat intr-un hotel de lux, cu sala de conferinta care asigura intimitate totala.
no man s fort

2. The Capsule & Sauna Century Shibuya in Tokyo, Japonia – mai degraba un hostel-capsula pentru cei care vor doar un loc in care sa doarma, fara sa plateasca prea mult. NERECOMANDAT claustrofobilor!

3. Inntel Hotels Amsterdam Zaandam in Zaandam, Amsterdam, Olanda – e un hotel alcatuit din mai multe case, asezate unele peste altele. Multe dintre camere au specificul lor, cum ar fi Taste Deluxe, care este plina cu fotografii cu mancare.
inntel hotels amsterdam

4. Huettenpalas hotel (sau Hüttenpalast), i Berlin, Germania – un hotel care ofera oaspetilor o experienta similara cu cea de camping, doar ca nu in exterior, in aer liber, ci in interior. In loc de camere, hotelul are rulote si casute de camping.
camping

5. Palacio de Sal, in Bolivia – hotel construit din structuri de 35 de centimetri de sara. Oaspetii au acces la sauna, la bai cu aburi, plus ca fiecare camera devine propria salina.
salina

6. Hotel Ještěd, construit pe muntele Ještěd, in Liberec, Cehia. Numit si hotelul de deasupra norilor, mai ales ca oaspetii ajung aici cu telegondola sau cu teleski-ul. Privelistea e sublima, bineinteles!
hotel jested

7. Farlada Crade Hotel, in Amsterdam. Oaspetii au la dispozitie 3 suite de lux si un mini-centru spa. In cadrul macaralei se mai afla si sediul unui radio local.
Farlada Crane Hotel in Amsterdam

8. Giraffe Manor – la granita unei rezervatii din Kenya, un loc in care turistii pot sa ia masa impreuna cu girafele, ba chiar sa le hraneasca din propria farfurie.
giraffe manor