close
Hoteluri

Baros Resort – cel mai frumos loc din Maldive

Baros Resort este perfect pentru cuplurile care vor sa-si petreaca luna de miere in Maldive sau care pur si simplu vor o escapada romantica in aceasta zona. In plus, ofera servicii complete si de lux, astfel ca cei care vor calca pragul acestui resort se vor simti ca si cum ar apartine unor familii regale, ospitalitatea si serviciile oferite de cei din resort putand concura cu oricare alt resort sau hotel de lux din lume. Hotelul are propriul centru spa, mai multe terase si locuri de cinat chiar deasupra apelor calde ale Oceanului Indian.

In functie de locul de cazare ales, puteti sta pe o zona retrasa a insulei, cu piscina proprie si sezlonguri. De fapt, fiecare casuta are propria piscina si propriile sezlonguri, doar ca cele de deasupra apei, construite pe stabilopozi, sunt separate printr-un fel de zid, pe cand cele din partea cealalta a insulei  sunt separate de copaci si de o distanta considerabila fata de celelalte puncte cheie ale insulei.
baros-resort-maldives10

baros-resort-maldives9

baros-resort-maldives8

baros-resort-maldives6

baros-resort-maldives5

baros-resort-maldives4

baros-resort-maldives3

baros-resort-maldives2

baros-resort-maldives1

baros-resort-maldives

baros-resort-maldives7
Baros Resort ofera gazduire in 30 de vile deasupra oceanului, plus in alte cateva vile situate pe insula, care sunt ceva mai retrase si care, de obicei, sunt alese de tinerele proaspat casatorite. Observati, totusi, ca in ciuda serviciilor de lux pe care le ofera, casutele par oarecum saracacioase, in genul caselor tipice insulare. Acest lucru se datoreaza numai administratorilor, care au vrut ca resortul sa aiba aspectul clasic, tipic caselor din Maldive. Sigur, pe interior, camerele si in general toate dotarile acestui resort sunt moderne, insa aspectul exterior a trebuit sa ramana caracteristic zonei.