close
Hoteluri

Althoff Seehotel Überfahrt – un resort bavarez fantastic

Nu stiu voi, dar eu probabil am fost intr-o viata anterioara prusac 100%. Spun asta pentru ca imi place foarte mult Germania, motiv pentru care astazi va prezint Althoff Seehotel Überfahrt, un resort bavarez fantastic. Situat pe malul lacului Tegernsee, poate unul dintre cele mai frumoase lacuri glaciare din Europa, la poalele Alpilor Bavarezi, resortul e exemplul cel mai potrivit de ospitalitate germana.

Primul lucru care se remarca aici e privelistea, care e de-a dreptul fenomenala, resortul fiind situat chiar pe malul lacului. E drept, nu toate cele 176 de camere au vedere la lac, dar interiorul compenseaza gratie facilitatilor pe care le pune la dispozitia turistilor.
Althoff-Seehotel-Überfahrt-14

Althoff-Seehotel-Überfahrt-13

Althoff-Seehotel-Überfahrt-12

Althoff-Seehotel-Überfahrt-11

Althoff-Seehotel-Überfahrt-10

Althoff-Seehotel-Überfahrt-9

Althoff-Seehotel-Überfahrt-8

Althoff-Seehotel-Überfahrt-7

Althoff-Seehotel-Überfahrt-6

Althoff-Seehotel-Überfahrt-5

Althoff-Seehotel-Überfahrt-4

Althoff-Seehotel-Überfahrt-3

Althoff-Seehotel-Überfahrt-2

Althoff-Seehotel-Überfahrt-1
Spunem asta in conditiiile in care hotelul gazduieste un centru spa Four Elements complet, are un centru de fitness care ar rivaliza cu oricare sala din Germania si chiar din Europa, plus ca unul dintre cei mai cunoscuti bucatari germani, chef Christian Jürgens, conduce bucataria de acolo, ba chiar mai mult, ofera si lectii de gatit celor interesati.

Hotelul are o terasa cu iarba verde, unde oaspetii au oportunitatea sa stea pe malul lacului, la aer curat, dar si o piscina imensa interioara, la care se alatura mai multe saune, atat uscate cat si umede, precum si o sala pentru amatorii de yoga.

In ciuda faptului ca face parte dintr-un lant de hoteluri, Althoff Seehotel Überfahrt nu da impresia ca ar fi un resort de consum, industrial, ba chiar din contra: se integreaza perfect in peisajul general al zonei si ofera oaspetilor o experienta de neuitat.