close
Hoteluri

Bambu Indah Resort in Bali

Pozele cu acest hotel le-ati mai vazut share-uite, probabil, pe Facebook de mai multe ori. Daca le-ati vazut, sa stiti ca ele apartin resortului Bambu Indah din Bali, mai precis din Indonezia. Totusi, spre deosebire de multe alte resorturi din zona, acesta nu este neaparat unul de lux, ci mai degraba unul adresat calatorilor, celor care vor sa vada frumusetea Indoneziei fara sa-si rupa buzunarele si bugetele.

Asta nu inseamna ca Bambu Indah Resort nu ofera conditii de top, ba chiar din contra, ci mai degraba faptul ca in cadrul resortului sunt si locuri accesibile oamenilor cu bugete limitate. Altfel, resortul ofera si conditii de top, in speta case nuptiale javaneze, camere cu podea de sticla sub care inoata pestisori, dar si camere nuptiale clasice (in numar de 11).
Bambu-Indah-Resort-Bali

Bambu-Indah-Resort-Bali1

Bambu-Indah-Resort-Bali-Room

Bambu-Indah-Resort-Bali-Outdoor

Bambu-Indah-Resort-Bali-Stairs

Bambu-Indah-Resort-Bali-Shared-Room1

Bambu-Indah-Resort-Bali-Landscape

Bambu-Indah-Resort-Bali-Landscape1

Bambu-Indah-Resort-Bali-River

Bambu-Indah-Resort-Bali-Bridge

Bambu-Indah-Resort-Bali-Outdoor1

Bambu-Indah-Resort-Bali-Morning-View

Bambu-Indah-Resort-Bali-Exterior
Cat despre podeaua de sticla, pe ea o gasiti in Shrimp House, un ansamblu privat, ceva mai retras, amplasata deasupra unui helesteu de creveti (si nu numai), cu o terasa intima si retrasa, dar si cu un dus partial in aer liber.

Cei ce ajung aici nu trebuie sa-si faca griji cu privire la tantari, caci toate paturile au baldachinuri dese si curate, care nu numai ca reprezinta o piedica impotriva tantarilor, dar pe deasupra ofera si mai mult ideea de spatiu intim, mai ales in camerele nuptiale.

Cei care ajung in Indonezia, mai ales in astfel de resorturi, cu greu se vor mai da dusi. E un loc fantastic, care in ciuda faptului ca nu include decat foarte putin din lumea moderna (camerele sunt dotate cu Internet, de exemplu), are puterea de a face pe oricine sa se indragosteasca iremediabil de tinutul respectiv.