close
Hoteluri

Top 10 hoteluri spectaculoase de incercat!

Industria turismului a ajuns atat de dezvoltata, incat pe fiecare continent exista hoteluri si resorturi speciale, unele de lux, altele construite cu unicul scop de a impresiona, ba chiar si unele construita in varfuri de rampe pentru sarituri cu schiurile. Totusi, acest articol nu e despre a le prezenta pe cele mai ciudate, ci pentru a va face cateva recomandari
1. Burj Al Arab, Dubai
De departe cel mai luxos hotel din lume, este de asemenea emblema Dubaiului, alaturi de alte cateva destinatii cheie.
Burj-Al-Arab

2. Hôtel du Collectionneur, in Paris, Franta
Situat in arondismentul 8, alaturi de turnui Eifel si de palatul Élysée, pune la dispozitia turistilor 470 de camere decorate cu obiecte de arta rare, dar nu numai.
Hôtel-du-Collectionneur

3. Banyan Tree Lang Co, Cu Du Village, Vietnam
Banyan-Tree-Lang-Co

4. Peninsula Hong Kong, Hong Kong, China
The-Peninsula-Hong-Kong

5. Golden Savoy, Bodrum, Turcia
Golden-Savoy-Bodrum

6. The Sun Siyam Iru Fushi Maldives, pe insula Iru Fushi, in Maldive
The-Sun-Siyam-Iru-Fushi-Maldives
In Maldive s-au construit o multime de resorturi in ultima vreme. Sun Syam Iru Fushi, insa, ramane unul dintre cele mai apreciate resorturi din Oceanul Indian, ale carui ape inconjoara lin intregul ansamblu hotelier.

7. Sofitel So Bangkok, Bangkok, Thailanda
Sofitel-So-Bangkok

8. Iconic Santorini, Imerovigli, Grecia
Iconic-Santorini
Santorini, in ciuda reputatiei de a fi un loc foarte scump, relativ inaccesibil turistilor de rand, ofera si posibilitatea unor cazari mai ieftine, care sa se apropie de pretul obisnuit al hotelurilor grecesti insulare. Totusi, macar o data in viata trebuie sa ajungeti si intr-un resort de lux, macar pentru a vedea ce inseamna cu adevarat ospitalitatea greceasca.

9. Mahali Mzuri, the Masai Mara, Kenya
Mahali-Mzuri-Eco-Camp
Este un resort conceput de Richard Brandson, celebrul antreprenor, care a dorit un loc de relaxare in inima Africii, dar unul care sa nu influenteze foarte mult peisajul african, dar care totodata sa ofere turistilor confort si liniste, asa cum ar gasi in oricare alt resort din lume.

10. Alila Villas Uluwatu, Bali
Alila-Villas-Uluwatu