close
Companii aeriene

Cele mai frumoase aeroporturi din lume

Aeroporturile sunt, de cele mai multe ori, un adevarat chin, din cauza orelor petrecute asteptand sa va imbarcati, sa va recuperati bagajele sau sa treceti de punctele de verificare. Ei bine, aflati ca exista, in intreaga lume, cateva astfel de locuri, care au fost proiectate astfel incat sa transforme peioada de asteptare intr-una oarecum mai placuta. Vom vorbi astazi, subiectiv, despre trei dintre cele mai frumoase aeroporturi din lume, care si-au facut un renume fie prin arhitectura futurista, fie prin confortul pe care il ofera, fie prin facilitatile puse la dispozitia pasagerilor.

Beijing Capital International Airport – China

beijing
beijing2
bjg

Aeroportul International din capitala chineza detine cel de-al doilea cel mai mare terminal suprateran din lume, dupa aeroportul din Atlanta. Se numeste Terminalul 3 si a fost adaugat in 2008, pentru a putea face fata numarului mare de pasageri care au sosit cu ocazia Jocurilor Olimpice.

Singapore Changi Airport – Singapore

Singapore-airport-architecture-modern

Singapore-Airport-singapore-536797_1280_960

singapore-airport-630

Ideea de a face plaja in aeroport va suna ciudat, sau imposibil? N-ar trebui, pentru ca in aeroportul din Singapore, pasagerii se pot relaxa pe sezlonguri sau in piscina, in timp ce asteapta sa se imbarce. Alte facilitati ale acestui aeroport sunt: Wi-Fi gratuit, galerie interactiva de arta sau un parc natural. Daca aveti de asteptat mai mult de cinci ore pana la zborul dumneavoastra, nu o luati ca pe un lucru rau, pentru ca aeroportul Changi va ofera tururi gratuite ale orasului, pe durata asteptarii.

 Incheon International Airport – Coreea de Sud

seoul

seoul-incheon-international-airport

Seoul_Incheon_International_Airport

34

Cu o arhitectura unica, moderna, aeroportul din Seul este renumit pentru calitatea exceptionala a serviciilor pe care le ofera. Printre facilitati se numara SPA-ul, sauna, patinoarul si cazino-ul. Desi este unul dintre cele mai aglomerate aeroporturi, a fost desemnat, pentru multi ani, drept cel mai bun din lume.

Tags : aeroporturi